B2B: Cara Nggawe Corong Generasi Timbal Media Sosial sing Efektif

B2B Media Sosial Timbal Generasi Corong

Media sosial minangka cara sing apik kanggo nggawe lalu lintas lan kesadaran merek nanging bisa uga cukup tantangan kanggo ngasilake B2B. Napa media sosial ora efektif minangka corong penjualan B2B lan carane ngatasi tantangan kasebut? Ayo dadi nyoba kanggo mangerteni!

Tantangan Generasi Timbal Media Sosial

Ana rong alasan utama kenapa platform media sosial angel diowahi dadi saluran ngasilake timbal:

  1. Pemasaran media sosial ngganggu – Ora preduli sepira sampeyan target strategi media sosial, media sosial biasane ora dadi papan kanggo bisnis. Dheweke browsing feed media sosial kanggo golek kanca, kulawarga lan kanca kerja sing kepungkur. Dheweke bisa uga golek gangguan saka proses kerja lan nonton video utawa meme sing nyenengake. Tautan media sosial sampeyan ngganggu proses kasebut. Sanajan sampeyan target nganyari kasebut kanthi apik lan tekan pamirsa sing dikarepake, asring dudu wektu sing tepat kanggo prospek sampeyan.
  2. Lelungan tuku sing rumit banget - Nalika nerangake B2B, pemasar lan manajer dodolan kudu ngatasi unit nggawe keputusan, sawetara wong sing bisa mutusake yen produk sampeyan pengin nandur modal. Unit nggawe keputusan bisa uga kalebu eksekutif (pendiri, CEO, VP, lsp. .), Manajer (manajer pemasaran, manajer pangembangan produk, manajer dhukungan pelanggan, lan liya-liyane) uga pangguna pungkasan (wong sing bakal ana ing ngarep nggunakake produk sampeyan, kaya analis SEO utawa tim outreach link. ). Akibaté, lelungan tuku bisa njupuk minggu lan sasi nalika tawaran sampeyan lelungan saka departemen menyang departemen. Ana meh ora tuku impuls ing panggonan sing bisa digunakake kanthi apik ing marketing media sosial. Sampeyan mbutuhake luwih akeh titik kontak kanggo ngelingake prospek sampeyan dhewe lan produk sampeyan.

Kepiye Cara Nggawe Timbal saka Media Sosial?

Nanging, media sosial isih bisa digunakake kanthi apik kanggo ngasilake timbal lan ndhukung upaya generasi timbal liyane. Mangkene carane.

1. Nggawe rutin ngrungokake media sosial

Pemantauan media sosial minangka dhasar kanggo nggawe corong penjualan sing efektif. Sampeyan pengin bisa ana ing kono kanggo melu diskusi sing relevan lan mbales sebutan media sosial. Iki uga bakal mbantu sampeyan ngerti taktik generasi timbal pesaing sampeyan uga luwih apik kanggo target pamirsa.

Awario nawakake solusi ngrungokake media sosial lengkap sing bisa digunakake kanggo ngawasi merek, jeneng pesaing, diskusi target pamirsa, lsp. Kanthi nggunakake fitur telusuran boolean Awario, sampeyan bisa ngawasi apa wae. Kajaba iku, Awario nawakake fitur generasi timbal sing migunani kanggo mbantu sampeyan nyekel obrolan sing bisa nyebabake konversi kanthi gampang.

Awario Social Listening Solution

Saliyane ngrungokake media sosial, nimbang nelusuri profil media sosial utama kanggo owah-owahan bio lan foto profil: Iki bakal ngidini sampeyan nemtokake titik tutul luwih apik nalika prospek sampeyan dipromosekake, ngrayakake tonggak sejarah, utawa pasar sing penting, kayata buku anyar utawa acara.

Visualping minangka cara sing apik kanggo nyiyapake pemantauan iki supaya sampeyan bisa diwenehi tandha babagan owah-owahan InstagramFacebook, utawa malah kaca sing dilindhungi sandi:

visualing

2. Nggawe kaca kebangkrutan media sosial (utawa situs)

Ana akeh sing kudu dicritakake babagan kaca kebangkrutan sing mesthine bisa nggawe lurker media sosial dadi timbal, lan ora ana tips ing kene sing bakal cocog. Sampeyan kudu nyoba lan nyoba A / B akeh. Ana prinsip dhasar:

  • Mesthine, dadi ramah seluler amarga umume wong ngakses media sosial saka piranti seluler
  • Iku kudu mbukak cepet, lan ngawula bagean sing paling penting dhisik supaya ora kelangan pangguna media sosial sing ora sabar
  • Sampeyan kudu duwe sawetara bukti sosial sing jelas, luwih becik saka influencer sing wis dikenal. reviews penting banget kanggo ngowahi lalu lintas media sosial
  • Pungkasan, kudu langsung melu pengunjung, ngilangi langkah tambahan.

Saenipun, sampeyan pengin pengunjung kaca langsung nindakake tumindak cepet.

Ngundang pengunjung kaca kanggo milih slot wektu kanggo demo gratis minangka ide sing apik amarga ngilangi jumlah email bolak-balik lan nyepetake corong penjualan. Appointfix minangka aplikasi praktis sing ngidini prospek sampeyan nggawe jadwal telpon lan ditambahake menyang tanggalan kanthi ngeklik mouse.

Ide liyane kanggo nambah live chat pilihan sing minangka cara sing apik kanggo melu proses penjualan langsung.

Ing sawetara kasus, nawakake barang kanthi gratis minangka cara mung kanggo melu lalu lintas media sosial. Ora ana ide sing ala kanggo njaluk dheweke langganan webinar gratis. Ana macem-macem jinis media sosial sing ramah platform webinar ngijini sampeyan kanggo manggon stream menyang media sosial.

Kanggo corong pipa tartamtu, sampeyan uga bisa nyiyapake situs sing kapisah sing bakal kapisah saka merek utama sampeyan. Contone, sampeyan bisa nggawe buletin niche sing ditargetake utawa nyiyapake forum khusus lan nggawe langkah pertama ing pipa sampeyan. 

Ing kasus iki, nggawe situs web sing kapisah ndadekake pangertèn sing sampurna. Ora perlu mbayar ton kanggo jeneng domain, sampeyan bisa nggunakake Namify kanggo cepet nemokake domain murah sing bakal gampang kanggo merek.

namify

3. Priksa manawa nganyari (utawa iklan) sampeyan pancen menarik

Temenan, ora ana resep siji kanggo nggawe konten media sosial sing efektif.

Nanging ing ngisor iki sawetara gagasan kanggo sampeyan nyoba:

  • Gunakake akeh gambar lan video: Iki uga bakal mbantu bisnis sampeyan kanthi visibilitas organik liwat rangking ing gambar lan video carousels
  • Gawe jajak pendapat asli banjur umumake temuan sampeyan ing kiriman tindak lanjut
  • Tag influencer sing sampeyan sebutake ing konten sampeyan kanggo njaluk bantuan promosi
  • Takon akeh pitakonan

Pangoptimal teks minangka cara sing apik kanggo nemokake pitakonan sing menarik kanggo takon ing media sosial lan melu luwih akeh pamirsa:

Kene uga guide gedhe ing nggawe a strategi konten media sosial.

4. Wektu nganyari utawa iklan kanthi apik

Wektu iku kabeh ing marketing media sosial amarga ngidini sampeyan ngatasi fenomena gangguan sing wis dibahas sadurunge.

Sawetara conto wektu sing apik kalebu:

  • Acara niche sing bakal teka sing diomongake kabeh wong
  • Tren utawa owah-owahan ekonomi sing ndadekake produk sampeyan migunani banget (pikirake Zoom sing nyedhiyakake iklan sing bisa digunakake kanthi jarak jauh sajrone kunci Covid)
  • Musim (contone, musim pajak sing bakal teka), lsp.

tren Google minangka cara sing apik kanggo prédhiksi tren musiman. Uga bisa diwatesi ing wilayah tartamtu:

tren google

5. Rekam sing mimpin uga

Ngatur minangka kunci nalika nerangake generasi timbal: Sampeyan kudu ngerti kanthi jelas sapa sing wis dikontak, apa titik kontak kasebut nganti saiki, lan kaya apa saben DMU (unit nggawe keputusan).

Iki minangka solusi CRM sing apik.

Punika comparison ngalangi saka platform CRM utama kanggo sampeyan milih saka. Goleki solusi piranti lunak sing nawakake fitur manajemen pipa penjualan sing solid lan nggawe profil timbal sing rinci.

6. Njaluk bantuan saka influencer

Pemasaran influencer minangka tambahan sing apik kanggo generasi timbal sing didhukung media sosial amarga wong percaya marang wong. Onboarding sawetara influencer niche bakal mbantu sampeyan ngasilake kapercayan. Iki uga bakal mbantu sampeyan entuk sawetara review lan testimoni sing migunani kanggo digunakake ing kaca kebangkrutan media sosial.

Ana pandhuan rinci babagan carane menang influencer media sosial tanpa sponsor.

Awario nawakake alat marketing influencer sing kuat ngidini sampeyan ngenali selebriti mikro nyata ing ceruk sampeyan lan cara paling apik kanggo nyedhaki:

panelusuran influencer awario

7. Nglibatake kabeh tim ing proses kasebut

Pemasaran media sosial kalebu luwih akeh wong tinimbang mung tim dodolan sampeyan. Sampeyan kudu duwe manajer media sosial ing papan kanthi usaha sampeyan amarga dheweke sing melu proses kasebut lan sampeyan kudu tansah nampa umpan balik saka tim dhukungan pelanggan amarga dheweke ana ing ngarep sesambungan karo pelanggan saiki.

Malah tim pangembangan produk sampeyan kudu melu amarga media sosial minangka cara sing apik kanggo ngasilake umpan balik wektu nyata babagan alat sampeyan.

Dadi supaya kabeh perusahaan sampeyan melu proses kasebut bakal entuk manfaat kanggo kabeh wong lan mbantu sampeyan entuk asil sing luwih nyata saka usaha sampeyan. Yen sampeyan ora yakin carane nindakake, njupuk iki Tes Komunikasi Unified kanggo ngenali carane nyiyapake proses.

8. Segmentasi lan pasarake maneh iklan media sosial sampeyan

Pungkasan, media sosial minangka tambahan sing sampurna kanggo kabeh upaya generasi timbal amarga sampeyan bisa target maneh pengunjung situs adhedhasar keterlibatan sadurunge karo situs kasebut.

Ing titik iki kabeh platform media sosial utama nawakake fitur pemasaran ulang:

  • Facebook (lan Instagram): Sampeyan bisa retarget iklan menyang wong sing ngunjungi situs sampeyan, diowahi, nilar keranjang blanja, lsp.
  • Twitter: Sampeyan bisa remarket menyang pangguna sing ndeleng utawa melu karo sampeyan ing Twitter
  • Linkedin: Sampeyan bisa retarget iklan dening website, iklan video, Lead Gen Forms utawa enggal acara LinkedIn.

manajer kampanye sing gegandhengan

Pemasaran media sosial duwe tantangan gedhe sing kudu ditindakake: Sampeyan kudu tansah ana kanggo ndeleng asil. Wayahe sampeyan mandheg, nomer timbal bakal miwiti tanking. Dadi ora ana skala ing kene: Iki minangka proses sing terus-terusan. 

Kabar apik yaiku, nggunakake alat lan langkah ing ndhuwur sampeyan bakal bisa nyiyapake strategi generasi timbal sing efektif kanggo ngoptimalake lalu lintas media sosial. Sugeng enjang!

pambocoran: Martech Zone nggunakake pranala afiliasi kanggo sawetara produk ing artikel iki.