Survei Pemasaran B2B: 9 Mupangat Pemasaran Media Sosial

infografis potensial media sosial b2b

Tim ing Business Rescue Nyata wis nyedhiyakake data iki babagan Kepiye Bisnis B2B Ngatasi Media Sosial kanggo sawetara taun saiki lan nganyari kanggo taun 2015. Panaliten nyedhiyakake sawetara statistik adopsi pemasaran media sosial B2B lan nuduhake 9 mupangat sing dideleng perusahaan B2B:

  1. Tambah akeh paparan
  2. Lalu lintas saya tambah
  3. Ngembangake penggemar sing setya
  4. Menehi wawasan pasar
  5. Gawe petunjuk
  6. Nambah rangking telusuran
  7. Tumbuhake kemitraan bisnis
  8. Ngurangi biaya pemasaran
  9. Nambah dodolan

Ora dadi luwih jelas saka iku. Aku isih yakin perusahaan B2B nganggep entheng pengaruh jangka panjang sing dialami pemasaran media sosial ing pirang-pirang wilayah. Aku sajujure kaget jejaring sosial dudu keuntungan sing didhaptar - nanging bisa uga nambah jaringan sosial sampeyan dadi adoh saka kemitraan bisnis. Ora diraguhi manawa perusahaan sing terus ngubungi kita entuk ekspos luwih akeh tinimbang sing ngubungi kita banjur lunga.

Wektu B2B asring dipasrahake karo prospek utawa pelanggan, dudu siklus penjualan utawa kampanye pemasaran sajrone perusahaan kasebut. Akibate, bisnis dibutuhake kanthi efektif kanggo tuwuh lan njaga panguwasa ing media sosial. Terusake nyedhiyakake regane lan sampeyan bakal nggawe sesambetan sing terkenal.

Kepiye Bisnis B2B Ngatasi Media Sosial Ing taun 2015

One comment

  1. 1

    Infographic apik babagan media sosial.

    Ing jaman digital, media sosial kudu digunakake kanggo mbukak bisnis kalebu bisnis online lan bisnis offline. Lan njaga hubungan apik karo pelanggan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.