Pipa Penjualan B2B: Ngowahi Klik dadi Pelanggan

Depositphotos 9048816 s

Apa a pipa penjualan? Ing jagad bisnis menyang bisnis (B2B) lan bisnis menyang konsumen (B2C), organisasi penjualan ngupayakake ngitung jumlah petunjuk sing saiki nyoba diowahi dadi pelanggan. Iki menehi prediksi manawa bakal entuk target organisasi amarga ana gandhengane karo jumlah lan nilai akuisisi. Iki uga nyedhiyakake departemen pemasaran kanthi semangat supaya bisa ngarahake pengunjung kanthi cukup.

Akeh perusahaan B2B sing beroperasi ing bidang industri duwe siklus penjualan sing dawa lan luwih dawa. Dadi, kepiye sampeyan ngerti manawa timbal siyap tuku? Infographic Pipeline Sales ActiveConversion nuduhake persis babagan cara nggunakake otomatisasi pemasaran supaya pengunjung situs web dadi pelanggan. Tindakake langkah-langkah demi langkah mudhun kanggo ndeleng kepiye sampeyan bisa nemokake asal usul lan kapan wis siyap. Kanthi otomatis proses sampeyan bisa fokus ing sing paling penting - ngasilake dodolan!

Nggambarake lelungan sing nyebabake pipa penjualan (lan ngukur saben tahapan) minangka latihan sing efektif banget kanggo ditrapake perusahaan lan iki minangka infografis sing apik banget. Alat manajemen otomasi pemasaran modern lan siklus siklus nyedhiyakake jinis pemahaman kasebut lan bisa uga menehi kemungkinan kemungkinan timbal bakal maju menyang tahap sabanjure.

pipa konversi-konversi-aktif

Konversi aktif mbantu ngevaluasi tahapan petunjuk sampeyan ing siklus tuku kanggo ngoptimalake upaya penjualan uga kepiye inisiatif pemasaran sampeyan bisa lunas.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.