Smarketing: Aligning Your B2B Sales & Marketing Team

Penjualan Sales and Marketing B2B

Kanthi informasi lan teknologi ing pucuk driji, perjalanan tuku wis saya owah. Para pembeli saiki nindakake riset sadurunge durung nate ngobrol karo wakil penjualan, tegese pemasaran duwe peran luwih gedhe tinimbang sadurunge. Sinau luwih lengkap babagan pentinge "smarketing" kanggo bisnis sampeyan lan kenapa sampeyan kudu nyelarasake tim sales lan marketing.

Apa sing diarani 'Smarketing'?

Smarketing nggabungake pasukan sales lan marketing sampeyan. Fokus kanggo nyelarasake target lan misi babagan target penghasilan umum. Nalika nggabungake rong klompok profesional kasebut, sampeyan bakal entuk:

  • Tingkat akuisisi pelanggan sing luwih apik
  • Penylametan penghasilan sing luwih apik
  • Tambah saya gedhe

Napa Perusahaan Sampeyan Kudu Investasi ing 'Smarketing'?

Misalignment saka tim pemasaran lan sales bisa luwih mbebayani tinimbang sing sampeyan ngerteni. Biasane, klompok masarakat kasebut wis dipérang dadi rong silo. Sanajan pegaweane beda banget, tujuwane padha-padha - kanggo narik kawigaten pelanggan anyar lan menehi perhatian marang merek.

Yen ditinggalake silo, departemen pemasaran lan sales padha ora cocog. Sanajan sampeyan nggabungake, panliten wis nuduhake manawa sampeyan bisa nyadari kenaikan pendapatan 34% lan kenaikan pelanggan 36%.

Ngopo Amarga gabungan tim kasebut ndadekake perusahaan sampeyan luwih ngerti pelanggan, mula menehi informasi babagan nggawe konten, iklan lan jangkauan konsumen kanthi cara sing ningkatake kesadaran. Saben peran nglengkapi peran liyane.

Profesional pemasaran nglumpukake data wawasan pelanggan lan nggawe konten sing nggampangake proses generasi timbal mlebu. Saka kana, tim sales mbukak kanthi tuntunan iki kanggo ngrampungake jangkauan lan langsung melu karo calon pelanggan. Kaya sing sampeyan ngerteni, luwih becik klompok kasebut ana ing kaca sing padha.

Fokus ing Centricity Pelanggan

Yen duwe model bisnis sing fokus karo pelanggan, sampeyan mesthi wis mbukak strategi sing menang. Sampeyan ora kudu fokus karo apa sing bisa ditindakake tim sales lan marketing kanggo bisnis sampeyan. Luwih becik, sampeyan kudu nyoba kepiye carane bisa memenuhi kebutuhan pelanggan potensial sampeyan. Kanggo ngiyatake dhasar sampeyan, gabungake tim adol lan pemasaran kanggo ngenali cara kanggo memenuhi panjaluk pamirsa lan menehi solusi kanggo titik rasa nyeri.

Nglarasake sales lan marketing kanthi siji target bisa nyebabake:

  • 209% bathi saka pemasaran
  • Efisiensi 67% luwih gedhe nalika nutup transaksi
  • Nggunakake bahan pemasaran sing luwih apik

Apa sampeyan ngerti manawa 60% nganti 70% kabeh materi pemasaran sing digawe ora digunakake? Amarga, yen sampeyan ora nggunakake taktik smarketing, wong-wong sing nggawe konten ing departemen pemasaran sampeyan ora ngerti apa sing dibutuhake para penjual. 

Mitra karo Perusahaan sing Bisa Mbantu Sampeyan Nganggo Smarketing ing Papan Sampeyan

Nalika sampeyan njelajah vendor sing nawakake kemampuan kanggo nambah upaya smarketing lan nggabungake grup sales lan marketing, goleki perusahaan sing njupuk pendekatan sakabehe kanggo pengalaman lelungan pelanggan. Sampeyan pengin bisnis sing ngrancang, masang lan ngatur proses penjualan kanthi cara sing cocog kanggo merek lan pelanggan sing nyoba narik kawigaten.

Elingi, saben titik tutul antarane bisnis lan pamirsa penting. Saka kualifikasi utama nganti nganyari maneh pelanggan, mesthi ana kesempatan kanggo nggawe pengalaman luar biasa sing didhasarake kapercayan, kasetyan lan asil.

Iku kabeh babagan pelatihan sing apik, alat lan proses kelas internasional, lan kekarepan kanggo ngowahi cara sampeyan mesthi nindakake perkara kanggo kemajuan bisnis sampeyan. Tim ing ServiceSource minangka pimpinan solusi outsourcing kanggo perusahaan, kanggo nyambung karo pakar hubungi kita dina iki.

infographic alignment marketing b2b

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.