Strategi Penjualan B2B Sampeyan Ora Dicocogake karo Lelungan Panuku

b2b tuku adaptasi adol lelungan

Oke… iki bakal nandhang sithik, utamane kanggo kanca-kanca sing adol:

Tim penjualan wis berjuang kanggo melu karo pelanggan lan target supaya bisa ilang produktivitas penjualan. Pelanggan saya angel digayuh, nyebabake metrik produktivitas penjualan bakal mudhun saka tebing. Yen wakil sales pungkasane ngobrol karo target, dheweke bakal dianggep pelanggan minangka sing durung disiapake, utamane amarga para pelanggan saiki ora ngerti informasi lan perspektif sing durung ana watese sadurunge adol sales. Pelanggan sing kurang nguntungake ora ngundang wakil sales maneh kanggo njupuk proses kasebut, tegese dhuwit lan upaya sing diinvestasikan kanggo nggayuh pelanggan wis boros.

Telu perangku sajrone dasawarsa saiki padha, manawa tim penjualan sampeyan ora nyambung karo prospek, uga bahan pemasaran sampeyan. Saben taun, kayane Wayahe Nol saka Bebener - titik kasebut nalika konsumen utawa bisnis entuk kaputusan tuku - terus maju lan adoh saka titik kontak karo tim sales sampeyan.

Iki minangka kunci strategi pemasaran konten lan pemasaran media sosial ... supaya materi paneliten lan tenaga penjualan sampeyan luwih cedhak karo titik keputusan. Cukup ora nambah SPIF (Dana Insentif Kinerja Penjualan), insentif, target, utawa malah teknologi durung cukup.

Mula, kita njaluk supaya klien terus ngembangake konten sing bisa diangkut kaya infografis, whitepaper, studi kasus, webinar, presentasi uga entuk organisasi dodolan melu sosial. Semono uga kita ngetrapake alat sing luwih apik, kayata intelijen IP, kanggo ngenali bisnis sing ngunjungi situs sampeyan supaya sampeyan bisa nyedhaki lan nyambung karo dheweke sadurunge keputusan tuku dijupuk.

MarketBridge ngembangake infographic iki kanggo mbayangake masalah kasebut. Solusi MarketBridge ngewangi Pemasaran lan Penjualan kanggo nambah volume, kecepatan, tarif cedhak, lan loyalitas pelanggan.

Sales lan Journey Buyer B2B

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.