Sampeyan Bisa kaget Apa Referensi B2B sing Ditutup

Depositphotos 42992327 s

Mesin penjualan ing perusahaan B2B apa wae sing kudu disetel, apik, lan mlaku kanthi cepet supaya bisa mbedakake. Aku yakin manawa akeh perusahaan sing nandhang sangsara amarga dheweke pancen gumantung karo bisnis anyar liwat telpon adhem, nanging staf ora duwe tim sing pas kanggo kerja keras supaya bisa sukses.

CEO bubar bareng karo aku Metrik Sales lan Marketing kanggo Software sing sukses dadi perusahaan Layanan dening Insight Venture Partners - lan jumlah kasebut bisa ngejutake sampeyan. Sampeyan mbutuhake akeh tenaga kerja kanggo entuk pelanggan anyar. Sampeyan ora bisa duwe tim sing saben dina ora mlaku kanthi cepet lan ngarepake prabédan.

Utawa sampeyan bisa? Ana salah sawijining sumber bisnis B2B sing ngonversi luwih dhuwur tinimbang liyane sing bisa uga ora sampeyan gunakake.

Nalika nganalisa tingkat konversi miturut saluran, siji saluran bakal menang kanthi cetha. Rujukan pelanggan lan karyawan ngasilake tingkat konversi 3.63%, meh tikel tinimbang saluran sabanjure - situs web kanthi 1.55% tingkat konversi. Sosial duwe tingkat konversi 1.47% lan telusuran mbayar 0.99%. Saluran sing paling apik yaiku dhaptar utama kanthi tingkat konversi 0.02%, acara kanthi tingkat konversi 0.04% lan kampanye email kanthi tingkat konversi 0.07%. Gilad Raichstain, Implisit.

Kita mesthi kaget nalika ngobrol karo mitra solusi lan akeh sing ora duwe program sing bisa menehi penghargaan kanggo karyawan utawa rujukan pelanggan. Karyawan sampeyan (utawa kudu) dadi juara kanggo bisnis sampeyan - promosi sampeyan liwat jaringan. Pelanggan minangka sumber daya liyane sing apik tenan. Apa sampeyan duwe email sing metu kanthi periodik takon apa dheweke pengin ngubungi sapa? Apa sampeyan menehi sawetara hadiah utawa awis kanggo rujukan kasebut? Data iki bisa uga diwiwiti!

Paling ora, duwe kaca kebangkrutan sing nangkep sumber kanthi tautan unik sing disebarake ing antarane karyawan, pelanggan, lan mitra kudu dadi prioritas utama sampeyan. Iki bakal ngidini sampeyan nglacak lan menehi hadiah rujukan paling apik!

benchmark sales-b2b

Implisit nganyari prospek lan komunikasi pelanggan menyang cathetan CRM sing cocog, supaya sampeyan bisa ngatur pipa kanthi luwih efektif nalika ngirit wektu sampeyan lan tim kanggo tugas sing angel. Implisit nggunakake algoritma sing ngenali saben email, kontak lan acara tanggalan lan cocog karo kesempatan sing bener - 100% kanthi otomatis.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Doug, aku nggawe program rujukan ing antarane timku taun iki (2015). Bab sing paling apik sing daklakoni. Iku program cukup prasaja. Nalika salah sawijining anggota timku nggawa klien anyar menyang portofolio, aku menehi ganjaran marang karyawan kasebut kanthi 5% saka desain situs web. Dadi, contone, yen dheweke ngrujuk proyek situs web $ 10,000, mula bakal entuk bonus $ 500. Apa timku seneng karo program iki? Duh! Ya, padha seneng.

    • 3

      Apik tenan Greg! Kita seneng program rujukan. Sawetara wong mikir iki praktik aneh, nanging perusahaan mbayar wong dodolan kabeh wektu kanggo mbantu nyurung bisnis… kok sampeyan ora mbayar mitra lan karyawan sampeyan dhewe?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.