B2B Podcasting 101

blogtalkradio

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, kita duwe acara radio minggon sing ditampilake saben dina Jumuah jam 3 sore. Nggunakake BlogTalkRadio, acara kasebut banjur diarsipake lan podcast di-push menyang iTunes. Ing njaba kualitas audio, BlogTalkRadio tetep ngluwihi pangarepanku.

Nalika sampeyan ngubengi Internet kanggo menehi saran babagan podcasting, ana akeh informasi babagan piranti lunak kaya audacity or Garageband kanggo ngembangake audio, pemain kanggo masang situs sampeyan, peralatan sing bisa dituku, lan banjur sampeyan kudu kesasar liwat ndhaptar lan ngunggah saben podcast ing iTunes. Iki pancen angel banget kanggo tim ... mula BlogTalkRadio yaiku solusi sampurna.

Kanthi BlogTalkRadio, kabeh sing dibutuhake yaiku mikropon sing apik lan Skype kanggo nyambung karo tamu… sampeyan malah ora butuh, sampeyan mung bisa telpon karo telpon lan sampeyan siyap lunga! BlogTalkRadio ngeculake papan tombol anyar, supaya sampeyan bisa ngatur acara, tamu, lan audio tambahan kanthi gampang. Kajaba iku, BTR ngidini sampeyan nggabungake acara karo Facebook lan Twitter supaya pengumuman acara dikirim kanthi otomatis nganti tekan acara (fitur apik tenan).

papan tombol btr

Minangka pertunjukan B2B, strategi kita beda banget karo acara sing gegandhengan karo konsumen:

  • Kita ora akeh pamireng ... kita pengin nggawe pamirsa profesional para profesional pemasaran lan industri.
  • Kita ngupayakake pamimpin pemasaran lan teknologi kanggo nyambung ing acara kasebut. Ora mung taktik nduwe jeneng gedhe ing acara kasebut kanggo para pamireng luwih akeh, nanging uga strategi kanggo mesthekake manawa jeneng kita diarani terus-terusan ing lingkaran sing padha.
  • Kita ngupaya para profesional pemasaran sing makarya ing perusahaan utama. Kanthi tembung liyane, kita targetake calon klien supaya bisa ditampilake! Iki bisa uga diarani serem, nanging pancen bisa digunakake. Kita bakal terus nggawa pemimpin pasar lan perusahaan Fortune 500 ing acara kasebut. Dheweke bakal dihargai karo para pamireng uga menehi kesempatan kanggo nuduhake apa sing kita lakoni marang dheweke.
  • Amarga podcasting ora gampang, akeh panganggit, blogger, lan pimpinan industri bakal melu kesempatan kanggo nuduhake. Ora ana akeh podcast ing blog kasebut, amarga ana blog… dadi kesempatan kanggo dirungokake luwih akeh. Kanggo kapentingan sing paling apik (lan sampeyan) kanggo melu pameran kasebut.

Ngandika ... kita ora nyeret wong ing acara kasebut supaya bisa laris. Kita nyedhiyakake pamirsa kanggo promosi, awake dhewe, lan strategi uga menehi saran utawa obrolan babagan perkara kasebut. Yen tamu ngormati saran kita, mesthi ana kesempatan kanggo nerusake sesambetan offline.

Kita ngenali target kanggo Podcast kanthi:

  • Nyedhiyakake formulir kontak ing blog kita. Profesional hubungan umum ngubungi kita saben dina kanthi nada - akeh sing dadi kesempatan sing apik kanggo acara kasebut.
  • Temokake blogger liwat telusuran blog, PostRank lan Technorati sing ngomong babagan topik sing padha.
  • Temokake Podcast liyane ing program kaya iTunes lan Stitcher.
  • Temokake penulis babagan buku sing mentas diluncurake babagan topik sing bakal dibahas. Panulis terus-terusan nyoba ngupayakake babagan bukune lan Podcast nyedhiyakake kesempatan sing apik. Umume penulis bakal mlumpat ing kesempatan kasebut. Temokake situs kasebut lan sambungake.

Promosi acara kanthi nggabungake acara radio menyang blog sampeyan lan kaca sosial. Podcast nawakake kesempatan sing apik kanggo wong loro bisa makarya lan ngrungokake… sing ora ditawakake blog. listening uga langkah gedhe saka maca ... amarga sampeyan ngrungokake nada swara. Iki bisa mbantu para pamireng nggawe kepercayaan karo sampeyan kanthi luwih cepet.

gambar 1366071 10803406

One comment

  1. 1

    Seneng acara sampeyan, ora bisa nyekel langsung, dadi luwih nyenengake nalika mbukak podcast, lan ngrungokake nalika duwe wektu.

    Aku podcast kanthi nggunakake recorder tangan lan Audacity sawetara wektu, nanging BlogTalk Radio dadi luwih gampang. Aku isih nyunting program pungkasan sadurunge ngunggah menyang iTunes lan aku wis miwiti nyakup link menyang sawetara program sing luwih populer ing proposal kita.

    Kita bakal sinau saka sampeyan nalika nyoba nggawe pamirsa kanggo program bisnis cilik ing dina Rebo jam 10:30.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.