Strategi Pemasaran B2B kanggo 2013 lan Beyond

strategi pemasaran b2b

Nalika ngomong karo perusahaan sing nyedhiyakake konsumen, dheweke mesthi takon apa kita wis kerja bareng karo perusahaan B2C. Nalika ngomong karo perusahaan B2B, dheweke takon apa kita wis kerja bareng karo perusahaan B2B. Ing kabeh kejujuran, strategi padha karo… nomer lan proses tuku sing beda. Nanging, kita bisa ndeleng beda bathi saben tuku. Perusahaan B2C cenderung nyuda arah volume sing akeh banget lan penghasilan sing murah saben tuku - mula dibutuhake panjaluk sing gedhe banget. Kanggo B2B, keterlibatan luwih larang dadi luwih murah, angka sing ana gandhengane dhuwur yaiku kunci.

Aku ora ngerti yen akeh pemasar B2B kepengin ngerti apa marketing online bakal nulungi dheweke. Aku kelingan gabung karo forum online 20 taun kepungkur, aku nggunakake Internet kanggo nemokake sensor jarak kanggo jalur produksi sing luwih sensitif lan jurang sing luwih gedhe tinimbang sistem transportasi sing digunakake ing Koran. Butuh sawetara minggu, nanging aku nemokake apa sing dakkarepake lan kita ngirit puluhan ewu dolar saben taun nalika kita ora kudu ngganti sensor sing rusak. Yaiku B2B. Online

Saiki, butuh telusuran Google sing sederhana lan aku bisa nemokake luwih saka 1,500 sensor sensor, spesifikasi, ulasan babagan perusahaan sing adol, lan video cara nggunakake lan ing endi tuku. Iki isi B2B. Ana ing endi wae. Bisnis asring nandur modal dolar serius nalika njupuk keputusan tuku lan petugas pengadaan lan pimpinan bisnis ora lungguh lan ngenteni salesman kanggo nelpon dheweke sadurunge njupuk keputusan. Asring, keputusan digawe miturut wektu prospek nelpon sampeyan!

GetAmbassador, sistem referensi merek end-to-end kanggo bisnis, nggawe infographic iki babagan strategi Pemasaran Online B2B saka data sing dipikolehi BtoBOnline lan TopRankBlog.

b2b-marketing-2013

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.