Pandhuan Pemasaran B2B kanggo Hasil Hasil Penjualan

Depositphotos 29241569 s

Infographic iki saka Nyusup does a nice job in breaking down tactics to channels for business to business (B2B) marketing efforts that drive sales results. I'm not convinced that the advice here should be literally accepted by every B2B organization, but it does supply some great descriptions as to how the channels can benefit your sales efforts.

Sumber daya iki dimaksudake kanggo mbantu sampeyan ngerti malang marketing lan sales B2B supaya sampeyan bisa ngenali strategi lan taktik sing pas kanggo organisasi sampeyan. Sawise dianalisis kanthi tliti lan pengalaman suwene ing pemasaran B2B, kita wis ndeleng efektifitas kabeh saka Twitter nganti telpon sing adhem.

Nyusup minangka platform sade sosial sing nampilake sambungan antarane perusahaan lan pelanggan lan prospek.

infographic_b2bmarketing

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.