One comment

  1. 1

    Hai Doug - Matur nuwun kanggo iki! Kita lagi wae miwiti, ngewangi bisnis cilik supaya bisa ngatur pemasaran digital kanthi luwih apik. Akeh sing kewalahan karo macem-macem taktik lan strategi. Apa sing bakal sampeyan ujar minangka metrik sing paling penting kanggo ngukur bisnis cilik amarga ana hubungane karo pemasaran mlebu? Apa ana cara kanggo nyederhanakake kanggo masarakat? Matur nuwun!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.