Komentar siji

  1. 1

    Hai Doug - Matur nuwun kanggo iki! Kita lagi wae miwiti, ngewangi bisnis cilik ngatur marketing digital sing luwih apik. Akeh sing kepunjulen karo macem-macem taktik lan strategi. Apa sing bakal sampeyan ucapake minangka metrik sing paling penting kanggo ukuran bisnis cilik sing ana gandhengane karo marketing inbound? Apa ana cara kanggo nyederhanakake wong? Matur nuwun!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.