Negara Saiki Automasi Pemasaran B2B

tuwuhing otomatisasi pemasaran 2015

Revenue kanggo Otomatisasi pemasaran B2B sistem mundhak 60% dadi $ 1.2 Milyar ing 2014, dibandhingake 50% mundhak taun sadurunge. Sajrone 5 taun kepungkur, industri iki tuwuh 11 kali lipat amarga perusahaan terus nemokake nilai ing fitur utama sing ditawakake otomatisasi pemasaran.

Minangka industri kanthi mateng, dhasar platform otomatisasi pemasaran sing apik wis cukup sarujuk lan praktik paling apik kanggo implementasi otomatisasi pemasaran uga terus solidify.

Infographic iki saka Uberflip, Revolusi Otomatisasi Pemasaran, nyedhiyakake gambar asli sing apik kanggo industri B2B Marketing Automation sing saiki.

5 Mupangate Otomatisasi Pemasaran B2B

  1. Tambah generasi timbal
  2. Prospek sing luwih apik lan wawasan utama
  3. Tambah efisiensi
  4. Proses nulis biji timah, perawatan lan distribusi sing apik
  5. Kualitas timah sing luwih apik

Mung 8% pemasar B2B tingkat senior sing negesake manawa upaya otomatisasi pemasarane ora efektif - lan aku gelem yakin manawa iki dudu amarga solusi, nanging amarga implementasine. Iki minangka sistem kompleks kanthi akeh bagean sing kudu mbutuhake strategi lan konten sing apik. Aku ngira akeh perusahaan sing fokus ing asil penjualan platform sing dipromosekake lan ora cukup fokus karo sumber daya lan wektu sing dibutuhake.

Negara Otomatisasi Pemasaran B2B

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.