Kepiye Pemasar B2B kudu Nggawe Strategi Pemasaran Konten

tren pemasaran konten

Nalika terus wawancara karo para pamimpin pemasaran, riset tren online, lan ndeleng asil gaweyane dhewe kanggo ngrewangi klien, ora ana sangsi babagan kekuatan pemasaran konten kanggo upaya akuisisi B2B. Bisnis riset babagan tuku mbesuk luwih saka saiki.

Masalahe, yaiku perusahaan nggawe konten sing ora efektif. Nalika para pemasar B2B sing sukses dijaluk alesan kenapa pemasaran konten bisa digunakake, 85% ngetung kualitas sing luwih dhuwur, konten sing luwih efisien nggawe ing ndhuwur. Kita terus meksa a perpustakaan isi pendekatan karo klien kita dhewe ing ngendi kita nyathet kesempatan lan kesenjangan ing konten kasebut, lan ngupayakake nggawe spektrum topik sing ditemtokake.

Apa sing diarani Pemasaran Konten?

Pendekatan pemasaran strategis fokus ing nggawe lan distribusi konten sing terkenal, relevan, lan konsisten kanggo narik lan njaga pamirsa sing jelas - lan pungkasane, kanggo nggawe tumindak pelanggan sing duwe bathi.

47% pemasar B2B negesake manawa dheweke duwe tantangan kanggo nyedhiyakake sumber daya kanggo strategi pemasaran konten. Kita uga bisa ngerteni iki karo klien kita dhewe lan ngupayakake nglancarake proses kanggo nyuda beban klien.

Contone, kita duwe siji klien sing dijadwalake esuk saben wulan kanggo ngrekam pirang-pirang podcast. Bebarengan, kita uga ngrekam video kasebut. Banjur kita podho nguwasani podcast, ngasilake video, kirimake menyang panulis, ngasilake artikel kanggo media sing dimiliki lan entuk, banjur nglumpukake asil kanthi otomatis ing buletin mingguan. Efisiensi iki nyebabake sawetara wektu sing digunakake kanggo pangembangan konten lan malah ningkatake keterlibatan amarga keselarasan ing salebeting saluran.

Perusahaan ora kudu golek dana tambahan utawa sumber daya kanggo pemasaran konten nalika mayoritas kontene sejatine ora ngasilake asil. Yen perusahaan, nyuda volume konten sing ora diprodhuksi kanthi apik lan fokus ing konten sing wis aktif, relevan, lan sing dikarepake, sejatine bisa ngirit wektu lan nambah pengaruh saka usahane.

Miturut Institut Pemasaran Konten, 39% persen duwe rencana nambah belanja pemasaran konten sajrone rolas wulan sabanjure

Kanthi lanskap pemasaran konten sing saya owah, tetep cocog karo teknik lan alat paling anyar dadi penting, mula akeh perusahaan sing saiki mikir babagan strategi supaya bisa efektif ing taun mbesuk. Perusahaan-perusahaan kasebut luwih seneng mbuwang akeh dhuwit kanggo ndhukung rencana pemasaran ing taun ngarep. GroupM prédhiksi manawa total pangeluaran layanan pemasaran ing saindenging jagad bakal kliwat $ 1 triliun ambang kaping pisanan ing 2017. Jomer Gregorio, Pemasaran Digital Filipina

Mangkene infographic informatif sing luar biasa, Tren Pemasaran Konten B2B ing 2017.

Tren Pemasaran Konten B2B ing 2017