Kepiye Nggawe Yuta Dolar Bisnis B2B Kanthi Video LinkedIn

Pemasaran Video LinkedIn

Video wis entuk papan kanggo dadi salah sawijining alat pemasaran paling penting, kanthi 85% saka bisnis nggunakake video kanggo nggayuh target pemasaran. Yen mung ndeleng pemasaran B2B, 87% pemasar video wis nggambarake LinkedIn minangka saluran sing efektif kanggo nambah tarif konversi.

Yen wirausahawan B2B ora nggunakake kesempatan iki, mula bakal ilang. Kanthi nggawe strategi branding pribadi sing fokus ing video LinkedIn, aku bisa ngembangake bisnis nganti luwih saka sayuta dolar tanpa dana. 

Nggawe video sing efektif kanggo LinkedIn ngluwihi standar saran video marketing. Video LinkedIn kudu digawe lan dioptimalake khusus kanggo platform supaya bisa nyedhaki pamirsa sing bener lan menehi pengaruh nyata.

Mangkene sing aku wis ngerteni (lan sing dakkarepake ngerti) babagan nggunakake video LinkedIn kanggo mbangun perusahaan B2B. 

Asil Ngemudi

Aku setya munggah game video LinkedInku udakara rong taun kepungkur. Aku wis seneng nggawe video kanggo kiriman perusahaan, nanging merek pribadi pancen anyar kanggo aku. Aku rumangsa nggawe video LinkedIn kudu ngadeg kanthi dedeg piadeg sing sampurna ing ngarep papan tulis lan ngetokake spike (kanthi cetha skrip) ilmu pemasaran mlebu. Aku ngowahi strategi lan miwiti nggawe video sing luwih santai kanthi mung ngomong babagan bagean industri sing aku ngerti lan tresnani.

Daripada fokus ing adol bisnis, aku luwih fokus supaya serius nilai kanggo pamirsa. Aku terus nggawe video liyane, nggawe aku dadi ahli masalah ing bidang pemasaran, bisnis, manajemen lan wirausaha. Liwat posting sing tetep lan interaksi rutin, saya akeh pamirsa sajrone pirang-pirang wulan sabanjure: saiki wis tekan 70,000 pengikut! 

Pivot strategi video (lan kekarepan supaya rada pribadi) bisa lunas kanthi pirang-pirang prospek anyar. Kanthi nyritakake babagan uripku, wong bakal kenal karo aku, tekan yen dheweke mikir yen bisa kerja bareng karo kita, lan proses penjualan bisa cepet. Nalika prospek LinkedIn iki wiwit ngunjungi situs web perusahaan utawa nyedhaki aku, dheweke wis dadi petunjuk sing apik. Nganti saiki, perusahaan saya wis mlebu kontrak luwih saka sayuta dolar saka petunjuk saka LinkedIn.

Nalika aku duwe pitulung saka tim fantastis sing ngupayakake pandhuan kasebut, generasi timbal minangka langkah pertama sing penting - lan mbutuhake strategi video LinkedIn sing kuat.

Nyritakake Crita Visual

Video LinkedIn minangka cara sing paling apik crita visual sing narik kawigaten babagan merek pribadi lan bisnis sampeyan. Sanajan kaloro format kasebut apik, sampeyan luwih sering ngirimake babagan merek sampeyan ing video tinimbang ing postingan blog. 

Nilai video gumantung saka apa sing bisa ditularake kanthi visual / keprungu. Video nggawe wong bisa nyambung karo sampeyan lan malah kenal karo sampeyan amarga bisa entuk informasi saka basa awak lan cara ngomong. Akeh wong sing ngandhani yen rumangsa wis ngerti aku saka nonton video sing dakwartakake ing LinkedIn.

Pesen sing padha bisa ditampa kanthi beda nalika sampeyan ngrungokake nada lan emosi penutur. Media sosial minangka pusat kiriman teks sing nyenengake, nanging video kasebut dirasa luwih asli. Video uga dadi manusiawi "sorotan sorot" sing wis dadi media sosial. Sampeyan kudu luwih sithik, supaya luwih nyata kanggo nuduhake video — piwulang sing saya suwe daklakoni taun kepungkur nalika syuting video karo telung bocah sing sinau saka omah ing latar mburi. 

Ngolah Pemirsa Ideal 

Praktik paling apik sing ditrapake kanggo saluran pemasaran liyane uga ditrapake ing kene; yaiku, sampeyan kudu strategis babagan pamirsa, lan sampeyan kudu menehi alasan kanggo wong liya. 

Kaya sing kita pikirake yen nggawe jaring sing amba bakal ngasilake luwih akeh, kita ngerti manawa ora bener. Sampeyan kudu disengaja babagan pamirsa nalika nggawe video LinkedIn. Kowé ngomong karo sapa? Nalika sampeyan kudu terus ngarahake konten tertulis menyang persona tartamtu, ngelingi pamirsa tartamtu sapa sing sejatine ditangani nalika syuting bakal mbantu sampeyan nggawe konten sing luwih apik. 

Sawise sampeyan nemtokake sapa sing diajak ngobrol, sampeyan butuh pesen sing bakal resonate. Sampeyan ngerti apa sing mesthi ora bakal resonate? Deskripsi produk utawa layanan sampeyan. Sampeyan kudu menehi wong a alesan kanggo preduli babagan perusahaan sampeyan sadurunge sampeyan ngobrol. Fokus nggawe konten sing pendhidhikan kanthi ora nyebutake perusahaan sampeyan. 

Sadurunge miwiti syuting, takon dhewe:

  • Apa sing dadi perhatian para pamirsa? 
  • Apa sing dadi kuwatir para pamirsa?
  • Apa sing pengin dipelajari para pamirsa ing LinkedIn?

Elingi: ngolah pamirsa ora mandheg nalika sampeyan tekan 'Pos.' Sampeyan uga kudu nggawe pamirsa ing mburi kanthi sesambungan karo (lan kepengin nyata) target pasar. 

Kanggo nggawe manawa target pamirsa sing sampeyan jelasake bisa ndeleng video sampeyan, luwih dhisik dadi sambungan. Aku lan tim nggawe iki kanthi nggawe dhaptar prospek ing saben industri lan ngajak gabung karo jaringan supaya bisa ndeleng konten kita ing feed. Dheweke ngelingake merek lan regane kanthi rutin tanpa kudu adol banget. 

Nggawe Strategi Video LinkedIn Sampeyan

Siap miwiti nggawe video LinkedIn dhewe kanggo nggawe merek pribadi lan perusahaan? Aja kringet — luwih gampang Miwiti saka sampeyan mikir. 

Mangkene sawetara tips sing wis dakkerteni babagan nggawe video LinkedIn sing efektif sajrone 2 taun kepungkur - kalebu 10 wulan nggawe video sajrone pandemi:

  • Aja kakehan mikir. Cukup uripake kamera banjur motret. Aku ora nonton video dhewe amarga bakal milih dhewe.
  • Nuduhake kiriman esuk. Sampeyan bakal weruh luwih akeh keterlibatan ing wayah esuk tinimbang ing wayah sore.
  • Tambah subtitle. Wong bisa uga nonton ing telpon utawa wong liya, lan luwih seneng maca tinimbang ngrungokake. Iki uga minangka praktik sing paling gampang diakses. 
  • Tambah judhul. Nalika nambah subtitle, tambahake judhul sing narik perhatian ing video sampeyan

Jackie Hermes ing Video LinkedIn

  • Goleki pribadi. Kirimanku sing wis sukses tenan yaiku babagan kegagalan, nggambarake kemajuan lan ngatasi kahanan sing angel. 
  • Dadi asli. Aku wis nyoba eksperimen ngirim seri video nanging kudu diomongi sing anyar (kanthi judhul lan gambar cilik sing beda) sing paling apik. 
  • Tambahan karo salinan. Wong bisa uga ora nonton video lengkap, lan ora apa-apa! Menehi alesan supaya tetep ing kiriman lan melu nambahake salinan sing apik. 

Kanggo nambah merek B2B lan tetep kompetitif, sampeyan kudu nggunakake video LinkedIn. Dadi nutup mata lan mlumpat! Sawise miwiti ngirim, sampeyan ora bakal ngandel yen ora ngunggah luwih cepet. 

Tindakake Jackie Hermes ing LinkedIn

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.