B2B - LinkedIn utawa Facebook?

duwé pranala vs facebook b2b

Iki minangka infographic sing menarik saka Unbounce lan Desain Bop sing nuduhake kekuwatan lan kekurangan pemasaran LinkedIn lan Facebook for Business to Business (B2B). Rong senaku yaiku platform ora penting meh kabeh strategi lan bakat sampeyan. Pesen sing diwenehake infographic yaiku sampeyan ora kudu ngilangi Facebook kanggo upaya B2B sampeyan ... nanging aku bakal menehi asil nyata kanggo apa sing sampeyan ngerti karo merek sampeyan!

Kanggo pemasar B2B, kawicaksanan konvensional ujar manawa LinkedIn minangka platform media sosial paling apik kanggo nggayuh para keputusan bisnis. Iki dibangun kanggo jaringan bisnis dadi sampeyan mikir manawa LinkedIn bakal luwih apik kanggo pemasaran kanggo para pelanggan B2B. Ayo goleki sawetara statistik…

Linkedin vs Facebook B2B Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.