Cara Ngasilake B2B Liyane Kanthi Konten

generasi timbal konten b2b

Dewan Kepala Marketing Officer (CMO) ngluncurake a panelitian anyar fokus ing babagan pemasaran kanthi luwih efektif bisa ngasilake lead sales sing mumpuni liwat konten kepemimpinan pamikiran sing menarik - tugas sing wis kabukten dadi perjuangan para pemasar saiki. Nyatane, mung 12% pemasar yakin dheweke duwe mesin pemasaran konten kinerja tinggi sing diprogram kanthi strategis kanggo target pamirsa sing bener kanthi konten sing relevan lan persuasif.

Gagal paling ndhuwur sing kena pengaruh jumlah unduhan utawa registrasi kalebu:

  • 48% pemasar durung berkembang konten khusus kanggo pamirsa target.
  • 48% pemasar yaiku ora nyawisake anggaran cekap kanggo nggawe konten sing narik kawigaten lan kuoso.
  • 44% pemasar yaiku ora ngasilake konten sing relevan utawa migunani kanggo pamirsa sing beda.
  • 43% pemasar nggawe konten sing ora nggayuh keputusan sing bener liwat organisasi.
  • 39% pemasar yaiku ora nggunakake saluran distribusi sing bener lan kesempatan sindikasi kanggo nggedhekake tekan.

Generasi Utama B2B kanthi Konten Mbukak Praktik Paling Apik iki

  1. Nggunakake proses distribusi konten lan sindikasi sing efektif.
  2. Sebarake konten menyang database lan sumber daya pihak katelu sing ana.
  3. Gawe konten memupuk timah.
  4. Konten khusus kanggo target pamirsa.
  5. Nggawe kemitraan lengkap ing antarane marketing lan dodolan.

Sinau, Mimpin Aliran sing Mbantu Sampeyan Akeh, nemokake umume perusahaan ora duwe unanimity babagan apa sing dadi dhasar penjualan nyata. Dheweke uga ora kerja sama efektif karo klompok pangembangan penjualan lan bisnis kanggo nggawe keselarasan strategi, tema, lan agenda pembelaan.

Laporan kasebut nduweni temuan saka survey para pemasar tingkat senior ing macem-macem industri, uga wawancara karo eksekutif pemasaran ing IBM, SAP, Thermo Fisher Scientific, OpenText, CA Technologies lan Informatica. Panliten kasebut nyedhiyakake pandangan sing jero lan lengkap babagan cara ngatur strategi pemasaran konten, cara ngukur kinerja konten, lan babagan konten apa sing dikemas, dipromosikake lan sindikasi kanggo ngasilake aliran timbal sing optimal.

Generasi Utama B2B

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Douglas, seneng banget bisa nemokake blog lan bahan lan mupangate kabeh. Konten khusus, target pamirsa, pamimpin B2B, kabeh kalebu konsep sing apik lan dikarepake. Apa pendapat sampeyan babagan outsourcing proses iki menyang perusahaan utama B2B sing nganggep fokus utama kanggo ngetrapake ing ndhuwur dadi siji kampanye utama? Aku ndeleng kothak telpon, bant.io lan leadgenius. Matur nuwun kanggo pitulung.

  3. 4

    Aku seneng karo riset sing ana ing postingan iki. Sukses ing marketing konten luwih angel tinimbang sing diarepake para pemasar - utamane ing bisnis cilik kanthi anggaran, tenaga kerja, lan keahlian winates.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.