Video: Fishing Memimpin B2B karo Pariwara Bizo

mancing bizo

Kapan nerangake iklan lan pemasaran marang masarakat, aku mesthi nggunakake analogi mancing. Malah nggawe infographic kanggo sponsor, Right On Interactive, iki nggambarake pemasaran siklus urip bab mancing.

Analogi kula yaiku pariwara minangka acara, nanging pemasaran minangka rencana. Yen sampeyan pengin mancing, sampeyan bisa uncalan cacing ing tali ing endi wae ... nanging pemasaran yaiku nalika nglacak cuaca, umpan, lokasi, ambane, lan kabeh elemen liyane kanggo nyoba golek iwak paling gedhe!

Bizo nggawe video iki kanggo nggambarake kepiye platform pariwara B2B mbantu para pemasar iwak kanggo petunjuk sing paling apik lan paling gedhe:

Bizo yaiku cara para pemasar B2B ngenali lan nggayuh target pamirsa kanthi online. Bahan bakar para pamirsa Bizo luwih saka 120 yuta profesional ing saindenging jagad, kalebu luwih saka 85% pedunung bisnis AS, Platform Pemasaran Bizo kanthi tepat bisa target wong bisnis kanthi kritéria demografi bisnis tartamtu.

  • Analytics pamirsa - Laporan babagan segmen pamirsa sing ngunjungi situs sampeyan, kepiye tren kunjungan kasebut liwat wektu, lan cara lalu lintas sampeyan mbandhingake situs liyane ing jaringan Bizo. Kemampuan kanggo segmen pengunjung situs kanggo pemasaran sing target banget.
  • Pemasaran Sosial - Kemampuan kanggo nyepetake link lan nuduhake / gawe jadwal tweet langsung saka browser; tweet tag miturut topik, jinis konten, lan liya-liyane kanggo analisis sing luwih jero; ngirimake tawaran lan drive nalika nuduhake konten pihak katelu. Lacak konversi saka tautan bareng menyang level tweet.
  • Penargetan Iklan Tampilan B2B - Pariwara tampilan sing ditargetake didhukung dening data demografi bisnis kepemilikan Bizo lan / utawa pariwara tampilan sing ditargetake adhedhasar dhaptar jeneng perusahaan sing wis ditemtokake.
  • Pariwara Media Sosial - Jangkauan lengkap menyang jaringan LinkedIn; pelacakan konversi ing level iklan; nglaporake rinci / analitis lan pariwara tampilan sing ditarget ing Facebook sing didorong data demografi bisnis kepemilikan Bizo.
  • Retargetan Iklan maneh - Targetake pengunjung situs web sadurunge nganggo iklan bergambar, target sosial kanggo wong sing ngeklik link sing dituduhake karo pariwara tampilan, utawa kanthi CRM kanthi menehi alamat email sing dienkripsi saka database CRM saka Bizo.

Bizo iku pelanggan nggunakake manajemen data lan kemampuan nargetake platform kanggo nggayuh pamirsa ing endi wae lelungan online lan melu sing teka ing situs web, kaca landas, lan saluran sosial. Bizo wis entuk kapercayan luwih saka 600 pemasar SMB lan merek global gedhe kalebu AMEX, Mercedes Benz, Monster, Salesforce.com, Porsche, Microsoft, AT&T, lan UPS sing nggunakake Bizo kanggo mengaruhi saben tahapan corong penjualan lan pemasaran.

One comment

  1. 1

    Nuduhake macem-macem jinis informasi apik tenan ing blog sampeyan. Matur suwun amarga wis akeh nuduhake ide kreatif. Seneng seneng tema kreatif lan jinis iki. Enggo bareng apik tenan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.