Fokus ing Pemasaran B2B Sampeyan

B2BInternetStatistics

Econsultancy nembe nerbitake laporan Statistik Internet B2011B Agustus 2, kanthi rinci babagan temuan paling anyar babagan pemasaran online, e-commerce, Internet, lan media digital sing gegandhengan. Nalika laporan kasebut nawakake akeh temuan hebat, iki sawetara statistik menarik sing pancen misuwur:

  • Acara industri lan tradeshow tetep kritis kanggo para pemasar B2B. Ing taun 2010, 85% pemasar nandur modal ing marketing acara, lan 28% saka klompok kasebut bakal nambah investasi kasebut ing taun 2011. Yen diwenehi anggaran tambahan, tradeshow minangka saluran nomer siji sing bakal diinvestasikan para pemasar.
  • Digital Media minangka 8 saka 10 saluran paling efektif kanggo nggayuh pamirsa B2B.
  • 63% pemasar B2B ngakoni inisiatif tradisional duwe pengaruh sing kuat ing kegiatan online ing babagan lalu lintas telusuran, lalu lintas web, lan konversi online.
  • Rata-rata, para pemasar nggunakake 38% saka total anggaran kanggo kesadaran merek, 34% kanggo generasi timbal, lan 28% kanggo retensi pelanggan. Miturut kontras, 28% saka anggaran online darmabakti kanggo kesadharan kanthi prabédan sing dialokasikan ing antarane generasi timbal lan retensi pelanggan.
  • Luwih saka setengah (55%) organisasi B2B sing disurvei saiki duwe departemen sing fokus utama yaiku retensi lan loyalitas pelanggan. 94% perusahaan kasebut nglaporake ana dhukungan eksekutif tingkat senior kanggo nggawe departemen kasebut. Luwih saka sepertiga (36%) responden nuduhake manawa departemen kasebut nglaporake langsung menyang CEO; 21% laporan menyang VP / VP Pemasaran Sr. lan laporan 15% marang VP / VP Penjualan Sr.

Yen sampeyan utamane menehi hasil karo klien B2B, aku saranake sampeyan supaya bisa lungguh lan maca laporan iki, sing ngatasi kabeh aspek industri pemasaran online.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.