Kepiye Bisnis Sampeyan Bisa Nggawe Pengunjung Situs Web sing Ora dingerteni

identifikasi pengunjung situs web b2b

Ing taun kepungkur, kita wis nyoba macem-macem solusi kanggo klien B2B kanggo ngenali pengunjung situs web kanthi akurat. Wong ngunjungi situs sampeyan saben dina - pelanggan, lead, pesaing, lan uga media - nanging biasane Analytics ora menehi wawasan babagan bisnis kasebut. Saben wong ngunjungi situs web sampeyan, dununge bisa dingerteni kanthi alamat IP. Alamat IP kasebut bisa diklumpukake kanthi solusi pihak katelu, identifikasi sing ditambah, lan informasi sing diterusake dadi petunjuk utama sampeyan.

Sawetara solusi sing digunakake yaiku nggunakake data lawas, sawetara antarmuka sing elek, sawetara ora duwe pilihan kanggo nambah laporan… nggawe frustrasi. Malah kita mlebu kontrak kanggo siji solusi sing durung nate nganyari data utawa antarmuka lan dheweke ora bakal nglilani kita metu saka kontrak. Kaya sing ditulis wong ing Demandbase, identifikasi perusahaan luwih angel tinimbang sing sampeyan kira.

98% pengunjung situs web B2B aja nganti ndhaptar utawa ngonversi dadi ora ngerti apa perusahaan ing situs sampeyan utawa apa sing bisa digoleki. Solusi utama kaya Demandbase malah nawakake kemampuan kanggo nggawe konten adhedhasar perusahaan sing ngunjungi situs sampeyan - lumayan apik.

Perusahaan B2B ndeleng asil sing luar biasa kanthi nggunakake layanan kaya Demandbase. Kegiatan ing situs web sampeyan lan telusuran sing ana gandhengane sing nggawa perusahaan ing kana migunani kanggo skor timbal, prioritas, lan wawasan babagan apa sing bakal digoleki prospek utawa pelanggan. Kemampuan kanggo ndeleng data iki kanthi real-time bisa mbantu tim njaba sampeyan nyambung karo prospek nalika wektu paling kritis - amarga lagi nggoleki produk utawa layanan sampeyan.

Kegiatan pengunjung uga bisa nindakake tandha, didokumentasikan ing sistem Pemasaran Hubungan Pelanggan (CRM) kaya Salesforce, lan uga nindakake kampanye asuhan. Iki teknologi sing kuat sing kudu diinvestasikan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.