Apa Langkah Paling Efektif kanggo Nggawe Strategi Wutah B2B sing Efektif?

Wutah Pendapatan B2B

Miturut survey anyar dening InsideView pimpinan penjualan lan pemasaran, 53% perusahaan ora sacara rutin menilai target pasar, lan 25% duwe departemen penjualan lan pemasaran sing ora setuju kabeh karo target pasar

Perusahaan B2B sing riset ing Total Pasar sing Bisa Ditampa (TAM) lan nyelarasake upaya dodolan lan pemasaran 3.3 kaping luwih bisa ngluwihi target penghasilan Lan perusahaan B2B sing target target Profil Pelanggan sing Becik (ICP) kaping 5.3 luwih bisa ngluwihi target penghasilan

Download State of Sales and Marketing Alignment ing taun 2018

miturut InsideView, kanthi mangsuli telung pitakon kasebut, perusahaan B2B sing cerdas ngetokake pangasilan:

  1. Sapa pelanggan sing paling apik?
  2. Apa geografi lan industri anyar sing bisa saya jembarake?
  3. Apa kita ngupaya pelanggan sing bener lan penghasilan sing pas?

Iki minangka alasan utama kenapa pemasaran adhedhasar akun saya populer ing perusahaan B2B. Perusahaan B2B mesthi neliti lan target calon klien sing hebat - nanging platform kasebut mbisakake kemampuan ngetung, nglacak, pasar, lan nutup interaksi kasebut kanthi luwih efisien lan efektif.

Mbukak kunci Wutah Pendapatan B2B

InsideView Apex ngotomatisasi analisis pasar nggunakake data real-time lan analitis visual supaya perusahaan bisa ndeleng pasar sing anyar lan njupuk keputusan strategis kanthi cepet.

Kita ngerti manawa duwe teknologi, keahlian, lan data kanggo mbantu perusahaan mangsuli pitakon kasebut kanthi cepet lan percaya dhiri mula ora bakal kliwat kesempatan. Strategi bisnis ora kudu didhasarake usus lan ngramal. Lan ora kudu mbutuhake analisis data sing rumit. InsideView Apex nggunakake teknologi canggih lan data sing paling apik supaya sampeyan bisa njupuk keputusan sing tepat kanggo bisnis. ujare Umberto Milletti, CEO InsideView

InsideView Apex

Dirancang khusus kanggo eksekutif B2B, InsideView Apex ngatasi kabeh proses go-to-market wiwit perencanaan strategis nganti eksekusi sing disusun dadi analisis lan optimalisasi.

  1. Plan: Temokake pasar anyar lan rencanakake strategi go-to-market
    • Netepake profil pelanggan becik (ICP) nggunakake tuntunan intuisi lan data pelanggan internal.
    • Peta data pelanggan lan prospek sing ana karo data pasar eksternal kanggo ngerti lan ukuran target pasar (TAM) target.
    • Nggambarake segmen utawa wilayah pasar sing anyar utawa jejer lan nindakake analisis "kepiye" kanggo nyaring penargetan.
    • Temtokake seng nembus TAM perusahaan, segmen sing ditargetake, utawa wilayah, deleng kesempatan ruang putih, lan dhaptar ekspor akun anyar sing bersih lan wong kanggo ditambahake ing CRM utawa program otomasi pemasaran (MAP).
    • Gunakake AI kanggo nemokake akun tambahan sing padha sing disaranake sing cocog banget karo karakteristik pelanggan lan / utawa prospek sing ideal.
  2. Nglakokne: Melu target sing ditemtokake kanggo nglakokake rencana GTM
    • Mbangun dhaptar pemasaran adhedhasar akun (ABM) kanggo fokus penjualan lan pemasaran menyang akun prioritas paling dhisik.
    • Tandai akun ABM, ICP, lan segmen utawa wilayah sing ditemtokake lan kontak ing alat sales lan marketing kanggo nyelarasake keterlibatan penjualan lan pemasaran.
    • Pandhuan pangguna sales kanthi tumindak sing disaranake supaya melu saben klompok ABM / ICP / Segmen / Wilayah kanggo ngasilake asil sing dikarepake.
  3. Win: Nggambarake kinerja karo segmen target kanthi nyata kanggo ngoptimalake sukses
    • Feed data MAP lan CRM menyang InsideView Apex kanggo nggambarake sukses ing segmen target ing saben tahapan corong lan suwe-suwe nalika konversi dadi kesempatan lan menang transaksi.
    • Ngenali endi arah utawa kesempatan sing bisa ditindakake supaya bisa mbenerake kanthi nyata.
    • Bandhingake kinerja sampeyan ing segmen target mungsuh prospek, kesempatan, lan transaksi ing njaba ICP.
    • Ukur segmen individu, utawa kanthi agregat, kanggo nggambarake ing ngendi sampeyan sukses paling gedhe, supaya sampeyan bisa musatake sumber daya menyang target kanthi potensial paling dhuwur.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.