10 Strategi Facebook kanggo Pemasar B2B

b2b pemasaran facebook

Brandglue, alat optimisasi newsfeed sing ngewangi kaca supaya luwih pangkat kanthi Algoritma Facebook, wis menehi wawasan nggunakake Suwene Kaca statistik babagan carane mbantu Elok tuwuh komunitas Facebook kanthi 2,500%. Iki minangka presentasi sing apik banget, mlaku liwat panggunaan tab pendaratan, undhak-undhakan, data rujukan, konten, wektu, lan liya-liyane. Paningkatan 2,500% ing Facebook ngasilake 150% luwih akeh kunjungan menyang Eloqua. Kerja sing apik!

Intine saka Kiriman Eloqua ing presentasi:

  • Mungkasi nggunakake alat posting otomatis: Iki nggawe visibilitas konten sampeyan.
  • Gawe tab kebangkrutan kanggo pengunjung anyar: Sampeyan ora bakal percaya pengaruhe ing konversi.
  • Ganti fokus saka tampilan kaca kanggo views stream: Tumindak kasebut kedadeyan ing newsfeed.

Ndeleng presentasi liyane saka Elok