9 Cara Nglancarake Acara B2B karo Tech Event

Teknologi Acara

Anyar ing Tumpukan Martech Sampeyan: Piranti Lunak Manajemen Acara

Perencana acara lan pemasar kudu akeh disajekake. Nemokake pamicara sing apik, ngatur konten sing apik tenan, adol sponsor, lan ngirim pengalaman pamiarsa sing luar biasa kalebu persentase cilik saka kegiyatan saben dina. Nanging, kegiatan kasebut mbutuhake wektu akeh.

Mula, panitia acara B2B saya nambah Event Tech menyang tumpukan Martech. Ing CadmiumCD, kita wis nggunakake luwih saka 17 taun kanggo nggawe lan polesan solusi piranti lunak paling apik kanggo tantangan unik para perencana acara.

Dina iki, kita bakal ngrampungake sawetara proses sing bisa diatur dening streamer karo Event Tech.

1. Nglumpukake & Tinjauan Kiriman Konferensi

Salah sawijining tantangan paling gedhe sing dituju para perencana acara B2B yaiku ngatur konten sing apik. Kita pengin pamicara sing nyengkuyung tumindak, ndidik, lan nyenengake para pamiarsa. Penting, saben presentasi penutur cocog karo misi kita.

Nelpon makalah minangka cara sing apik kanggo njamin konten sing apik kanggo acara sampeyan. Nanging, ngatur kabeh pangiriman kasebut ora gampang.

Mangkene Event Tech. Nambahake pangiriman lan maneh piranti lunak, kayata Scorecard Abstrak, menyang tumpukan Martech minangka cara sing apik kanggo ngatur kabeh kiriman sing bakal dipikolehi.

Sampeyan uga bisa nggabungake panitia ahli industri sing bisa mriksa kiriman lan nyaranake konten. Mangkene artikel ing kepiye salah sawijine pangguna nambah tingkat respons pangulas dadi 100%

2. Atur Pamicara Pesky kasebut

Sawise sampeyan milih konten acara, tantangan sabanjure yaiku ngatur pamicara. Panutur pancen angel dikelola. Nelusuri pangiriman liwat email lan spreadsheet minangka salah sawijining cara, nanging ora becik.

Intine, penutur sibuk. Dheweke asring ahli ing bidang sing diwenehake, lan duwe akeh tenaga kerja sing ora ana gandhengane karo acara sampeyan. Asring, dheweke ora entuk bayaran kanggo pidato ing acara sampeyan.

Event Tech kaya Panen Konferensi bisa mbantu nglacak sing bisa dikirim lan tindakake karo speaker kanthi efektif. Para pamicara bakal ngurmati, amarga entuk dhaptar tugas sing gampang (utawa asisten) bisa ngrampungake potongan-potongan. 

3. Rencana & Sesi Jadwal

Spreadsheet uga migunani kanggo rencana lan gawe jadwal sesi sampeyan, nanging maneh, ora becik. Event Tech ngidini sampeyan ngrancang lan nggawe jadwal babagan konten sing sampeyan pilih sajrone proses review. Sampeyan bisa milih speaker menyang ruangan presentasi lan ngatur informasi liwat sistem manajemen konten acara.

Sing paling apik yaiku nganyari konten ing situs web acara lan aplikasi acara, mula para pamiarso mesthi duwe akses menyang konten lan jadwal paling anyar.

4. Adol Spasi & Sponsor Booth

Kanggo umume acara B2B, bathi minangka salah sawijining tandha sukses sing paling penting. Iki biasane kalebu mbukak pameran dagang utawa adol kesempatan sponsor. Iki bisa dadi iklan spanduk sederhana ing situs web acara, sesi sing disponsori, utawa grafis ing bis antar jemput sampeyan. Digital utawa ora - perencana rapat pengin nggedhekake penghasilan kanthi sumber daya sing kasedhiya.

Tantangane yaiku supaya sampeyan tambah akeh meksa lan tim sales sampeyan. Event Tech ngatasi tekanan kasebut. Jackie Stasch, Manajer Senior Hubungan Perusahaan, kayata nggunakake Expo Harvester kanggo entuk sukses sales expo.

Pameran ngapresiasi amarga bisa tuku ruang kios lan item sponsor, banjur kirimake kebutuhan para pendukung aset pendhukung, kabeh ing sak papan. Kanggo perancang, iki lingkungan sing sampurna kanggo nglacak sing bisa dikirim lan tetep ngerti apa kesempatan sing wis didol.

5. Ngatur Komunikasi Sadurunge, Sajrone, & Sawise Acara

Saliyane ngetutake pamicara lan pameran babagan tugas sing kudu ditindakake, penting uga duwe saluran langsung kanggo nggayuh pamiarso. Event Tech dilengkapi alat komunikasi internal kaya kabar push email lan aplikasi. Sampeyan bisa segmen dhaptar adhedhasar tugas sing wis rampung lan ngirim pesen nganggo template email sing wis digawe.

Uga ana alat kaya eventScribe Boost sing ngidini para perancang komunikasi karo anggota staf lan pemangku kepentingan liyane ing situs, menehi akses menyang alat sing ditingkatake kanggo ngirim konten ing menit pungkasan, lan ngirim pesen menyang pamiarso nalika jadwal diganti.

6. Melu Peserta ing Kegiatan Onsite

Keterlibatan minangka tembung utama kanggo para perancang acara saiki. Semono uga sing dikarepake para pemasar. Tumindak sing bisa dilacak nuduhake manawa program sampeyan wis aktif. Interaksi karo konten lan pemangku kepentingan nuduhake ROI marang pihak internal lan eksternal.

Ing ngisor iki mung sawetara cara cepet kanggo nambah Event Tech menyang tumpukan Martech sing bisa mbantu para pamiarsa:

7. Nuduhake Konten karo Peserta

Pemasar ngerti regane konten. Pemasar sing nggunakake acara B2B minangka bagean saka strategi ngerti yen akeh konten kedadeyan nyata-nyata ing acara kasebut. Duwe cara kanggo njupuk lan nyebarke konten kasebut menyang pamiarsa lan sing ora padha penting banget.

Nambahake Tech Event kaya Acara Proyek ing acara sampeyan, banjur bareng video kanthi audio lan slide sing disinkronake karo basis data sampeyan minangka cara sing apik kanggo nindakake iki. Duwe saluran distribusi kaya eventScribe Website lan Aplikasi uga penting.

Akeh pamiarsa sing wis ndownload app, dadi sampeyan mung kudu ngirim kabar push utawa email lan voila !, pelanggan sampeyan duwe akses cepet menyang kabeh konten konferensi sampeyan. Iku kaya njupuk sesi konferensi lan mbaleni maneh dadi puluhan utawa malah atusan webinar!

8. Ngumpulake & Nganalisis Hasil

Acara B2B paling apik yaiku acara adhedhasar data. Nambahake Event Tech menyang tumpukan Martech bisa mbantu sampeyan nggawa wawasan anyar babagan nglaporake. Nelusuri undhuhan aplikasi, unggahan konten, demografi, lan liya-liyane gampang liwat alat kaya myCadmium, Tuladhane.

Ngumpulake data kualitatif lan kuantitatif saka pamiarso uga digawe gampang kanthi alat evaluasi konferensi kaya Magnet Survei. Perancang acara lan pemasar bisa nggunakake data iki kanggo nggawe produk anyar, nambah pengalaman para pamiarsa, utawa nemtokake kabutuhan konten kanggo acara mbesuk.

9. Pilih Panampa Penghargaan

Program penghargaan uga minangka bagean gedhe saka acara B2B. Ngenali lan ngenali pimpinan industri, umpamane, minangka cara sing apik kanggo dadi pemimpin pamikiran lan nggawe legitimasi sajrone acara B2B sampeyan. Tantangane yaiku ngurutake kabeh pengajuan lan milih individu sing pas.

Event Tech, kaya Awards Scorecard, minangka tambahan sing apik kanggo tumpukan Martech. Ngidini para perencana lan pemasar kanggo ngatur pengajuan, pilih hakim kanggo mriksa klompok lan milih sing nampa adhedhasar saran kolektif.

 Babagan CadmiumCD

Minangka perancang acara utawa pemasar, sampeyan wis cukup kuwatir. Nambahake Event Tech menyang tumpukan Martech minangka cara sing apik kanggo nglumpukake, ngatur, lan nuduhake konten karo kabeh pihak sing melu.

Event Tech nggabungake acara B2B, nyaring kegiatan ngrencanakake acara lan ngirit wektu lan dhuwit organisasi.

Entuk Quote kanggo Acara Sabanjure

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.