Mulai Otomatisasi Marketing kanggo Kursus Online Sampeyan Kanggo Menang Penjualan B2B Liyane

Prospeksi B2B Kanthi Kursus Online

Salah siji cara sing paling duwe bathi kanggo entuk dhuwit liwat online wae utawa eCourse. Kanggo nggawe pelanggan newsletter lan ngonversi petunjuk kasebut dadi sales, sampeyan bisa nawakake webinar online gratis utawa download gratis ebook, kaca putih, utawa insentif liyane supaya pelanggan B2B siap tuku. 

Mulai Kursus Online Sampeyan

Saiki sampeyan wis mikir babagan nggawe keahlian dadi kursus online sing duwe bathi, apik kanggo sampeyan! Kursus online minangka salah sawijining cara paling apik kanggo nyalurake prospek menyang penjualan kanthi wates dhuwur. Kanthi nggunakake alat pemasaran otomatis kanggo nindakake penjualan kasebut, sampeyan bisa nambah tarif konversi tanpa nambah beban kerja.

  • Nemtokake apa sing bakal diwulangake - Nalika mulang kelas, umpamane babagan alat otomatisasi pemasaran, luwih becik sampeyan ngajarake babagan sing sampeyan minat utawa sing duwe keahlian. 
  • Temtokake target pamirsa - Kabeh wong golek iku peta dalan siji sing bakal mbantu dheweke tuwuh usahane menyang level sabanjure. Apa individu utawa bisnis, dheweke pengin nemokake solusi, mupangate, lan asil sing bisa ditawakake kursus online. Asil sing dijanjikake kanthi kursus online kudu dijelasake kanthi jelas supaya pelanggan nggawe keputusan tuku sing jelas.

    Coba gawe jeneng kanggo kursus online sing ngatasi asil pungkasan sing dipengini. Contone, yen asile pelanggan nambah konversi dodolan. Judhul kursus kayata "Entuk dodolan $ 5,000 sing pertama kurang saka seminggu" bakal entuk asil sing luwih apik tinimbang "Cara Nambah Sales kanggo Bisnis," kayata.

  • Temtokake Demografi Sampeyan - Apa sampeyan pengin nawakake produk kanggo kapentingan utawa klompok tartamtu? Apa pelanggan ideal sampeyan sing duwe bisnis dhewe, lan wirausaha online utawa profesional liyane? Saiki wayahe takon dhewe apa jinis pelanggan sing pengin sampeyan minat.

    Gawe garis besar subyek lan topik sing nawakake regane kanggo calon pelanggan - Sawetara ide kursus online paling apik kalebu:

    • Transisi menyang karir anyar
    • Nggawe karir sampeyan ing level sabanjure
    • Nambah produktivitas lan kreatifitas kanthi gampang lan ora suwe
    • Sinau teknologi anyar kayata AI lan bisa ngetrapake lan nggunakake kanthi cepet lan efektif.
    • Tambah keamanan kanggo omah utawa bisnis.
    • Nambah tarif sales lan konversi kanthi proses utawa template sales sing wis kabukten.
  • Reregan - Kanthi rega, sampeyan bisa ngganti aturan kanggo nyukupi kabutuhan. Sampeyan bisa nemokake rega sing luwih dhuwur kanggo informasi sing sampeyan tawakake lan entuk asil sing luwih apik. Sawetara pembeli bakal menehi reaksi sing luwih apik yen sampeyan menehi tarif sing luwih dhuwur tinimbang yen sampeyan menehi regane kurang. Sampeyan bisa mesthi delengen apa sing bakal ditanggung pasar.

    Yen sampeyan ora entuk wangsulan sing dikarepake, sampeyan bakal bisa terus ngganti rega utawa nawakake sing bakal mbujuk para pembeli menyang corong penjualan. Contone, sampeyan bisa nawakake konten sajrone 30 dina kanthi gratis banjur menehi konten tambahan utawa penawaran khusus kanthi rega sing wis ditemtokake. 

Otomatis Saben Aspek Kursus Online Sampeyan 

Adol kursus online bisa uga nantang. Mbangun kapercayan lan nuduhake kenapa calon pelanggan kudu dipercaya sampeyan penting banget. Yen sampeyan nawakake barang sing regane kayata webinar informasi gratis, buletin email, ebook, utawa laporan, sing kalebu informasi sing bisa ditrapake sing bakal dituku pembeli. 

Sajrone mlebu dhisikan, sampeyan bisa pelanggan survey kanggo ngerteni apa sing paling disenengi lan nggawe pribadhi kabeh pengalaman sajrone lan sawise kursus. Kasedhiya sawetara alat tindak lanjut email sing bisa ngotomatisasi tugas kayata nglacak kontak email sampeyan. Sampeyan bisa nggawe formulir dhaptar cepet sing ngidini dheweke ora mung ngetik alamat email nanging uga jenenge lan area minat tartamtu. 

Modern email tindakake alat otomatis, kayata, ngidini sampeyan ngirim email sambutan khusus babagan kursus online lan penawaran produk tambahan sing gegandhengan supaya sampeyan tetep maju lan bisa uga calon pelanggan. Kanthi nargetake menyang pasar, sampeyan uga bisa nggawe kapercayan ing tingkat sing bakal diwenehake pelanggan saiki lan biyen babagan apa sing sampeyan tawakake.

Follow Up Fred

Alat sing diterusake bisa mbantu mbebasake tim penjualan lan pemasaran kanggo nggawe konten lan kampanye tambahan lan fokus ing inisiatif penjualan nyata sing bakal ditanggapi pelanggan potensial lan saiki lan nambah sales sampeyan.

Urutan Follow Up kanggo Email Sales

Otomatisasi sing Bisa Ngembangake Bisnis lan Nambah Penjualan Kursus Online 

Dhaptar email minangka salah sawijining aset sing paling terkenal lan kuat kanggo pemasaran kursus online, nutup penjualan, lan nambah bisnis. Mbangun email sampeyan dhaptar kanthi nggawe magnet timbal sing bakal entuk calon pelanggan menehi alamat email. 

Kanthi menehi nilai asli ing konten gratis sampeyan bakal luwih gampang menehi sampeyan informasi email kanggo menehi luwih akeh apa sing sampeyan tawakake lan nuntun dheweke liwat corong penjualan lan tarif konversi sing luwih dhuwur kanthi:

  • Crita sukses wong liya sing wis tuku kursus sampeyan lan asil sing wis ditampa nalika nampa.
  • Nggambarake asil kursus sing bisa diarepake calon pembeli nalika njupuk kursus online. 
  • Reregan khusus, acara, utawa tawaran liyane sing bisa nambah semangat kanggo njupuk keputusan tuku.

Babagan Follow Up Fred

Follow Up Fred minangka ekstensi krom sing bakal otomatis ngirim email pangeling menyang wong sing ora mangsuli sampeyan. Sampeyan mung kudu ngaktifake lan ayo Follow Up Fred kabeh kerja keras kanggo sampeyan lan yen ana wong sing ngetutake banjur sampeyan bales lan langkah luwih cedhak karo adol. 

Mlebu kanggo Follow up Fred Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.