Strategi B2B Sampeyan Mesthi Karo E-commerce

e-commerce b2b

Apa sampeyan ngerti manawa kita wis nambah a toko layanan ing Martech? Kita durung mromosikake sak ton (nalika) terus, nanging kita ndeleng akeh perusahaan sing pengin rega ngarep lan ora pengin bisa kerja langsung karo tim sales kanggo mlebu produk utawa layanan Pramila kita nggawe bagean situs iki lan terus nambah produk lan layanan - saka audit kanggo infografis.

Amarga pengalaman tuku eCommerce lan omnichannel dadi dominasi ing B2C, mula bakal padha karo belanja konsumen. Amarga pembeli lan personel pengadaan B2B minangka konsumen ing urip pribadi, pangarep-arep platform tuku digital sing informatif, gampang dilayari uga dituku kanggo tuku armada mobil perusahaan anyar kaya ngurutake sepasang sepatu anyar.

Kita mbadek saben bisnis bakal dadi bisnis eCommerce… Nanging kita ora mung siji! Accenture Interactive survey karo profesional digital lan eCommerce tingkat senior ing organisasi B2B gedhe kanggo ngerti sikap sing owah ing tuku online.

  • Jumlah pembeli B2B sing tuku barang online saka 57% ing 2013 dadi 68% ing 2014.
  • 86% organisasi B2B saiki nawakake opsi tuku online.
  • Mung 50% organisasi B2B sing nampa luwih saka sedasa bathi saka penjualan online.

Siji kunci babagan sing wis kita tingali yaiku pengunjung B2B ora pengin mbayar sadurunge nggunakake kertu kredit kanggo keterlibatan sing cukup gedhe kasebut. Ora masalah saiki amarga nawakake macem-macem strategi pambayaran, kalebu invoice.

Accenture Moving B2B Business Online Apa sing Kudu Dikerteni Organisasi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.