Pengaruh Ngumpulake lan Ngapikake Data B2B kanggo Pemasaran

data tenaga kerja tim sing kuwat

Nalika aku miwiti lelungan perusahaan ngetrapake perbaikan sing terus-terusan, salah sawijining panemuan sing konsisten karo ngapikake proses apa wae yaiku inefisiensi - lan kesempatan sabanjure - ing tangan. Puluhan taun mengko lan aku ngerti manawa iki malah bener karo agensi kita.

Siji conto yaiku nalika klien duwe turnover ing rangking. Nalika pangowahan njupuk keputusan, hubungane karo pelanggan asring risikone. Ora ketompo kepiye kinerja awake dhewe; mung prekara kasunyatan. Wong anyar duwe keahlian, proses lan - asring - klompok perusahaan pendhukung sing wis nulungi dheweke ing jaman mbiyen lan bisa uga nulungi mbesuk.

Yen ana pangowahan ing kepemimpinan, anggaran lan kesempatan bakal ana. Conto liyane - kita asring ngupayakake wiwitan teknologi pemasaran enom sing entuk pendanaan investasi. Owahi ana ing endi wae! Ing iki infographic saka Salesforce, dheweke nyathet yen saben setengah jam 120 alamat bisnis diganti, 75 nomer telpon diganti, 20 CEO ninggalake tugas lan 30 bisnis anyar dibentuk. Duwe akses menyang data kaya iki penting kanggo ngembangake bisnis uga sampeyan.

Salesforce Data.com bisa mbantu sampeyan ngasilake data supaya sampeyan bisa nggawe profil lengkap sing bisa nggawe personalisasi, mbantu sampeyan nemokake wawasan liwat segmentasi lan prioritas sing luwih apik lan ningkatake keselarasan pemasaran lan penjualan ing olahpesen lan agunan.

Pemasar modern kudu nggabungake kreativitas lan kekuwatan crita kanthi analisis lan strategi adhedhasar data. Data sing luwih apik ngidini para pemasar nggawe kampanye sing dituju lan ngirim konten sing pas kanggo prospek. Kanthi nglumpukake lan nganalisa data timbal, para pemasar bisa menehi wawasan pelanggan sing lengkap menyang tim penjualan, supaya kabeh wong duwe kaca sing padha kanggo nggawe pengalaman pelanggan sing dipersonalisasi. Kim Honjo, Salesforce

Data nyedhiyakake kesempatan sing luar biasa kanggo bisnis kaya mine. Salesforce duwe e-book anyar, Kepiye Tim Pusat-Pusat Nggawe Sukses Bisnis, kanggo bisnis ngerti kepiye tim administrasi penjualan, pemasaran, lan CRM bisa mbangun organisasi sentris data sing sukses, supaya bisa sukses ing bisnis.

pemasaran data-kuat

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.