Pemasaran Konten B2B: Pandhuan Grande saka Eloqua

Screen Shot 2014 10 19 jam 12.43.53 AM

Minggu iki, wong-wong ing Eloqua, perusahaan otomasi pemasaran, wis ngeculake Pandhuan Grande kanggo Pemasaran Konten B2B. Pandhuan nemokake praktik pemasaran canggih iki lan menehi perhatian khusus, nanging ora eksklusif, kanggo marketing konten kanggo bisnis B2B.

Pemasaran konten minangka seni nggawe, ngrampungake lan nyebarke konten sing terkenal, digabungake karo ilmu pangukuran pengaruhe marang kesadaran, generasi timbal lan akuisisi pelanggan. Cukup, komunikasi sing gegandhengan karo bisnis dikurangi sade.

Pandhuan Grande ditulis dening Institut Konten Pemasaran Joe Pulizzi lan Eloqua VP saka Konten Pemasaran Joe Chernov (sing ana ing acara Radio dina Jumuah iki!), kanthi kontribusi kanthi loma diwenehake CC Chapman lan Ann Handley, co-penulis saka Aturan Konten: Cara Nggawe Blog, Podcast, Video, Ebook, Webinar (lan Liyane) Killer sing Nggawe Pelanggan lan Nggawe Bisnis Sampeyan (Aturan Anyar Seri Media Sosial)

About Eloqua: Eloqua ngotomatisasi ilmu pemasaran - eksekusi kampanye, pengujian, pangukuran, profil prospek, lan pemeliharaan timbal - saéngga para pemasar entuk pelanggan, nyengkuyung penghasilan lan nindakake apa sing paling apik: gawe merek sing kuat, nggawe kampanye kreatif, lan ngirim konten sing apik.

2 Komentar

  1. 1

    Barang apik. Apike, umume perusahaan isih nandhang lara lawas sing kesel sawise njupuk nada, lan ngowahi dadi nada sing luwih gedhe lan luwih rumit. Iki dadi portofolio pasar ngomongake. Ana sawetara tembung kunci lan frase sing biasane nyedhiyakake pandhuan kanggo mediocre. Frasa kayata "pimpinan donya", "panyedhiya utama", "paling apik ing kelas", lsp, kabeh kasebut nuduhake pola pikir pemasaran sing durung nggawe kabuka. Aku nulis babagan iki ing wulan Februari ing blog non perusahaan. Seneng. http://hoosiercontrarian.com/2010/02/11/are-you-a-victim-of-the-great-marketing-slot-machine/

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.