Ngganti Sikap Pemasaran Konten B2B (kanthi Statistik)

pemasaran konten b2b

Grup Ekonom wis nganakake survey lan analisis babagan sikap B2B lan ngasilake infographic iki kanthi asil. Kanthi saben pitakon, ana perbandingan para veteran bisnis karo para pembeli bisnis generasi sabanjure. Apike kanggo ndeleng kesenjangan sing signifikan ing antarane kalorone.

Nalika nyinaoni kesenjangan, ana sawetara bedane

  • Para veteran bisnis nemokake laporan riset luwih migunani kanthi 35%!
  • Para veteran bisnis, kanthi 26%, nggunakake paling ora patang jam saben minggu kanggo nggayuh konten bisnis.
  • Para veteran bisnis luwih bisa nemokake 25% whitepaper luwih migunani.
  • Para veteran bisnis 23% luwih bisa dipateni dening konten sing muni kaya sales pitch.
  • Para veteran bisnis 22% luwih seneng konten ing bentuk artikel.

Mboten kaget, para pelaku bisnis enom luwih milih konten video (nganti 9%) tinimbang para veteran bisnis umume. Iki minangka bukti luwih akeh babagan lelungan pelanggan tanpa wates sing tantangan para pemasar konten.

Pangowahan Sikap Pemasaran Konten B2B Klik kanggo Mbukak Ukuran Lengkap

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.