Econsultancy Rilis Pandhuan Pemasaran Konten B2B

pemasaran konten b2b1

Sampeyan bisa uga ngerteni yen kita dekorasi kanthi sithik navigasi ndhuwur ing situs iki… blogging saiki wis diganti karo marketing konten. Katon yen kekuwatan sing wis disetel ing verbiage pemasaran maneh Wektu iki, aku pancen seneng karo pangowahan kasebut. Istilah blogging wis tuwa ... lan digabung karo kabeh saluran distribusi lan promosi liyane, pancen wis dadi salah sawijining bagean saka strategi umum.

Wong-wong sing hebat ing Econsultancy wis menehi pandhuan liyane kanggo para pemasar bisnis menyang bisnis (B2B): Pemasaran Konten B2B: Format, Distribusi lan Pangukuran - Mbangun kerangka proses Proses Pemasaran Konten B2B.

Pandhuan fokus ing telung pilar pemasaran konten:

  1. Format konten - Iki gegayutan karo macem-macem jinis konten sing kasedhiya ing gudang senjata pemasaran, kalebu konten sing ditulis, lisan lan visual.
  2. Distribusi konten - Iki ana gandhengane karo saluran pemasaran sing kasedhiya kanggo nerbitake lan nyebarke konten sampeyan kanggo ngamanake ekspos maksimum.
  3. Pangukuran isi - Iki ana gandhengane karo toolkit evaluasi sing bisa digunakake kanggo mbantu ngenali pengaruh sing ana konten sampeyan ing e-commerce Indikator kinerja utama (KPI) kayata lalu lintas lan konversi lan banjur nyetel kinerja sing apik kanggo nambah KPI kasebut.

mupangat pemasaran kontenPandhuan kasebut uga nyedhiyakake wawasan babagan keuntungan komersial, kalebu kesadharan merek, akuisisi pelanggan, lalu lintas situs lan generasi timbal, manajemen timbal, retensi pelanggan, lan kepemimpinan pamikiran. Aku seneng kasunyatan sing penylametan pelanggan skala kasebut dhuwur minangka target organisasi, nanging aku kuciwa amarga luwih akeh perusahaan sing ora weruh kepemimpinan pikir minangka target utama Pemasaran Konten B2B. Mbok makane kita ndeleng konten sing ora apik ing njaba!

Ngundhuh conto Pandhuan Praktik Best Marketing B2B Konten ing kene kanggo ndeleng indeks lengkap lan ambane pandhuan. Mlebu karo Econsultancy nggunakake tautan afiliasi yen sampeyan pengin entuk pandhuan iki lan akeh liyane ing saindhenging taun.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.