Lan Saiki Kanggo Sisih Gelap Pemasaran Konten B2B

pemasaran konten sisih peteng

Minangka perusahaan ngetrapake sumber daya sing dibutuhake kanggo strategi konten sing efektif, kadang-kadang biaya angel ditelan amarga mbutuhake momentum lan otoritas ing industri. Pancen ora duwe pilihan ing njaba tuku petunjuk larang liwat pariwara lan program telusuran mbayar. Lan ngenteni ora mung tantangan - infographic saka Scripted iki nuduhake sawetara tantangan liyane nanging menehi sawetara strategi optimis kanggo ngatasi.

Amarga pemasaran konten terus nambah popularitas ing saben industri, luwih akeh pemasar fokus ing nilai sing bisa ditemokake. Sejatine, pemasaran konten minangka cara sing apik kanggo nggayuh pamirsa anyar, ngasilake kesadaran merek, ndidik konsumen lan liya-liyane - nanging bisa uga ngrugekake strategi pemasaran, utamane yen ora ditindakake kanthi cara sing bener. Nicole Karlis, Naskah

Setengah kabeh pemasar ora duwe nyathet strategi pemasaran konten lan 62% mikirake upaya kasebut ora efektif. Mesthine, 21% ora bener ngukur apa imbalan investasi lan mung rong pertiga konten sing digawe diterbitake. Scripted nyedhiyakake 8 cara kanggo ngindhari tantangan kasebut - saka ndokumentasikake strategi konten sampeyan, nggawe tanggalan konten kanthi output sing tetep, nggawe target, nganalisa pamirsa, lan repurpos konten sing wis aktif.

Priksa kabeh rincian ing infographic iki lan klik-liwat kanggo pindhah menyang blog Skrip sing duwe akeh sumber daya supaya bisa nambah strategi lan eksekusi pemasaran konten!

sisih-peteng-b2b-marketing-konten

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.