Dhaptar Konten sing Mesthi Duwe SETIAP Kebutuhan Bisnis B2B Kanggo Panganan Lelungan Sing Dituku

Dhaptar Konten B2B Kanggo Journey Pembeli Bisnis

Aku mbingungake manawa Pemasar B2B bakal asring nggunakake akeh kampanye lan ngasilake aliran konten utawa nganyari media sosial tanpa wates minimal dhasar, sing wis diproduksi kanthi apik perpustakaan isi sing dikarepake saben prospek nalika nggoleki mitra, produk, panyedhiya, utawa layanan sabanjure. Dhasar konten sampeyan kudu langsung menehi feed lelungan para panuku. Yen ora… lan pesaing sampeyan bakal… sampeyan bakal kliwat kesempatan nggawe bisnis minangka solusi sing cocog.

Waca liyane babagan tahapan lelungan pembeli B2B

Kanthi saben klien B2B sing dakbantu, aku mesthi weruh pangaruh sing bisa ditampilake ing kinerja pemasaran mlebu nalika kita nyedhiyakake konten kanthi penting lan jelas:

Identifikasi Masalah

Prospek pengin luwih ngerti babagan masalah sing digoleki solusi sadurunge malah golek solusi. Nggawe sampeyan minangka panguwasa sing ngerti tenan masalah lan pengaruhe menyang pelanggan minangka cara sing kuat kanggo nggawe kesadaran kanggo merek sampeyan ing tahap wiwitan B2B Buying Journey.

  1. Netepake masalah kasebut - Nyedhiyakake ringkesan dhasar, analogi, diagram, lan liya-liyane sing mbantu nerangake tantangan babagan kabeh.
  2. Netepake regane - Mbantu prospek ngerti biaya masalah sing kanggo bisnis uga biaya kesempatan menyang usahane yen masalah wis diatasi.
  3. Research - Apa ana sumber riset sekunder sing wis nyathet masalah iki lan nyedhiyakake statistik lan definisi standar kanggo masalah kasebut? Nambah data iki lan sumber daya iki njamin calon pembeli manawa sampeyan dadi sumber sing migunani. Riset utami uga hebat… asring dienggo bareng lan bisa nggawe kesadaran kanggo merek sampeyan nalika panaliti riset masalah.

Conto: Transformasi Digital minangka proses sing nggabungake solusi digital menyang saben aspek bisnis kanggo entuk mupangate tren digital lan tetep dadi pesaing. Secara internal, ana tabungan kanthi otomatis, akurasi data sing luwih apik kanggo nggawe keputusan sing luwih apik lan luwih cepet, pangerten lengkap babagan pelanggan, frustasi karyawan dikurangi, lan laporan sing luwih apik kanggo ngerti kepiye saben aspek bisnis kena pengaruh kesehatan bisnis umume. Externally, ana kesempatan kanggo drive penylametan, nilai pelanggan, lan sales sakabèhé kanthi kemampuan kanggo riset lan ngoptimalake pengalaman pelanggan kanthi cara anyar lan inovatif. McKinsey wis nyedhiyakake analisis rinci sing nuduhake 21 praktik paling apik ing antarane kepemimpinan, pengembangan kemampuan, pemberdayaan para pekerja, alat upgrade, lan komunikasi sing nyebabake transformasi digital sing sukses.

Eksplorasi Solusi

Prospek bisa uga ora sadhar babagan kabeh solusi sing kasedhiya lan bisa uga ora ngerti sebabe investasi ing platform utawa layanan eksternal bakal nguntungake. Dhaptar solusi sing jujur ​​lan rinci penting kanggo ngandhani calon pembeli kanthi ngerti pilihan lan pro, kontra, lan investasi sing dibutuhake kanggo masing-masing. Maneh, iki nggawe sampeyan awal proses nggawe keputusan lan mbantu prospek ngerti yen sampeyan ngerti kabeh pilihan.

  1. Kudu Dhewe - Rincian babagan carane klien bisa nindakake pakaryan kasebut ora nyingkirake solusi sampeyan, menehi gambaran sing jelas babagan sumber daya lan timeline sing dibutuhake kanggo ngrampungake karya kasebut. Iki bisa mbantu dheweke nemokake kesenjangan ing bakat, pangarepan, anggaran, timeline, lan liya-liyane… lan mbantu nyurung produk utawa layanan sampeyan minangka alternatif. Kalebu sumber daya pihak katelu sing dipercaya sing bisa nulungi dheweke.
  2. Products - Teknologi sing bisa mbantu organisasi lan menehi pujian produk lan layanan sampeyan kudu rinci babagan iki. Sampeyan ora kudu ngarahake pesaing, nanging sampeyan bisa ngomong umume carane saben produk mbantu mbenerake masalah sing sampeyan jelasake ing konten identifikasi masalah. Siji sing mutlak yaiku sampeyan kudu nemtokake pro lan kontra saben produk, kalebu dhewe. Iki bakal mbantu prospek sampeyan ing tahap sabanjure, yaiku mbangun syarat.
  3. layanan - Nyatakake yen sampeyan bisa nindakake gaweyan ora cukup. Nyedhiyakake ringkesan rinci babagan pendekatan lan proses sing sampeyan sinaoni sing wis diuji kanthi wektu lan rinci kanthi rinci yaiku kudu.
  4. Bedanipun - Iki minangka wektu sing pas kanggo mbedakake bisnis karo pesaing! Yen pesaing duwe pembeda sing sampeyan kalah, iki minangka wektu sing pas kanggo nyuda pengaruh saka kauntungan sing bisa diduweni.
  5. results - Nyedhiyakake crita pangguna utawa studi kasus kanggo nggambarake proses lan sukses tingkat solusi kasebut penting. Panliten utama lan sekunder babagan tingkat sukses, asil sing diarepake, lan investasi mbalekake migunani ing kene.

Conto: Perusahaan asring ngleksanakake solusi kanthi pangarep-arep transformasi digital, nanging transformasi digital mbutuhake luwih akeh upaya sajrone organisasi. Kepemimpinan kudu nduwe visi sing jelas babagan cara operasional perusahaan lan kepiye pelanggan bisa berinteraksi yen perusahaan entuk level transformasi digital.

Sayange, McKinsey nyedhiyakake data sing kurang saka 30% kabeh perusahaan sukses ngowahi bisnis kanthi digital. Perusahaan sampeyan bisa nyuntikake bakat kanggo mbantu proses kasebut, nyuntikake konsultan kanggo mbantu, utawa gumantung karo platform sing sampeyan gawe. Bakat injeksi mbutuhake level kadewasan sing umume perjuangan para bisnis amarga ana resistensi alami kanggo owah internal. Konsultan sing terus-terusan mbantu bisnis ing transformasi digital ngerti risiko, cara nggawe tuku, cara mbayangake masa depan, kepiye motivasi lan nggawe kepuasan karyawan, lan prioritas transformasi digital supaya sukses. Platform kadang ngewangi, nanging keahlian lan fokuse ora selaras karo industri, tenaga kerja, utawa tahap kadewasan sampeyan.

Kanthi puluhan taun pengalaman, kita transformasi digital proses wis ditambah karo fase sing beda kanggo ndorong transformasi digital sampeyan - kalebu panemuan, strategi, pengembangan profesional, implementasi, migrasi, eksekusi, lan optimalisasi. Kita bubar ngowahi organisasi amal nasional, migrasi kanthi lengkap lan ngetrapake solusi perusahaan, ngembangake staf, lan dheweke bisa maju kanthi anggaran lan sadurunge jadwal, kanthi sadhar yen labase investasi.

Minangka perusahaan cilik, perusahaan sampeyan bakal dadi prioritas utama kanggo mitra. Pemimpin sing bakal sampeyan lakoni ing siklus sales minangka wong sing padha sing bakal ngarahake transformasi digital sing sukses.

Bangunan Syarat

Yen sampeyan bisa ngrewangi prospek lan pelanggan nulisake persyaratane, sampeyan bisa ndhisiki kompetisi kanthi nyorot kekuwatan lan mupangat tambahan kanggo makarya karo organisasi sampeyan.

  • wong - nyedhiyakake pemahaman sing jelas babagan bakat, pengalaman, lan / utawa kualifikasi sing dibutuhake kanggo mbenerake masalah kasebut. Aside saka sing perlu, uga kalebu upaya sing dibutuhake kanggo ngatasi masalah kasebut. Perusahaan ora asring kakehan ngatasi implementasine, mula nyetel pangarepan babagan level gaweyan lan cara produk utawa layanan sampeyan bisa ngatasi panjaluk ing organisasi bakal mbantu.
  • Plan - Priksa prospek sampeyan liwat proses sing sampeyan gawe ing fase solusi kanggo mesthekake yen bisa mbayangake garis wektu bebarengan karo sumber daya manungsa lan teknologi sing dibutuhake. Nulungi dheweke prioritas implementasine supaya entuk bathi investasi paling dhisik nalika maju menyang target jangka panjang kanggo mbenerake masalah kasebut.
  • Risk - Perjanjian Tingkat Layanan, kepatuhan peraturan, lisensi, keamanan, back-up, rencana redundansi… perusahaan asring nggawe persyaratan khusus kanggo masalah nanging gloss ngatasi masalah sing bisa ngganggu upaya ngimplementasikake solusi.
  • Bedanipun - Yen sampeyan duwe kauntungan sing bisa ditemtokake tinimbang para pesaing, mesthine kudu kalebu ing syarat-syarat kasebut supaya prioritas karo prospek sampeyan. Perusahaan asring kelangan utawa menang kesempatan adhedhasar siji masalah.

Conto: download whitepaper lengkap lan dhaptar priksa babagan cara ngowahi bisnis sampeyan. Ing kono, kita nemtokake kanthi lengkap sumber daya manungsa, rencana tahap umum, uga cara nyuda resiko kegagalan ing transformasi digital sampeyan.

Pilihan Pemasok

Ing endi wae wong golek solusi, bisnis sampeyan kudu ana. Yen asil telusuran kanggo tembung kunci tartamtu, sampeyan kudu rangking. Yen publikasi industri kasebut, sampeyan kudu ana. Yen wong riset lan nemokake solusi liwat influencer, influencer kudu ngerti kemampuan sampeyan. Lan… yen ana wong sing neliti reputasi sampeyan kanthi online, mesthine kudu ana jejak rekomendasi, review, lan sumber daya sing nyedhiyakake prospek sing paling cocog kanggo sampeyan.

  • Panguwasa - Apa sampeyan nemokake ing kabeh media sing mbayar, entuk, nuduhake, lan duweke? Apa telusuran ing YouTube babagan masalah, laporan analis babagan industri sampeyan, utawa iklan sing mbukak ing publikasi industri ... apa sampeyan ana?
  • Pangenalan - Apa sampeyan wis dingerteni dening pihak katelu kanggo sertifikasi, penghargaan, artikel kepemimpinan pikir, lsp. Kabeh pangenalan industri nyedhiyakake kapercayan lan kapercayan marang para calon pembeli nalika ngevaluasi para pemasok.
  • Reputasi - Apa sampeyan aktif ngawasi lan nanggapi sebutan sosial, rating, lan review produk lan layanan kanthi online? Yen sampeyan ora lan pesaing sampeyan, katon manawa organisasine luwih responsif ... sanajan review negatif!
  • wong - Studi kasus pribadi lan segmentasi lan testimoni pelanggan penting kanggo pilihan pemasok. Para pembeli B2B pengin yakin manawa sampeyan wis nulungi pelanggan kaya dheweke - kanthi tantangan sing padha. Konten target kanggo personas tartamtu bakal resonate karo calon pembeli.

Waca liyane babagan Hubungan Personas karo Plancong Pembeli lan Corong Penjualan

Ora ana conto sing bakal ditampilake ing kene… iki minangka audit lengkap babagan media lan saluran kanggo mesthekake yen sampeyan dideleng minangka perusahaan B2B sing cocog kanggo digarap.

Validasi Solusi lan Gawe Konsensus

Pembeli B2B asring dipimpin komite. Penting sampeyan mbantu komunikasi kenapa sampeyan produk utawa layanan sing bener ngluwihi wong sing nggoleki ing tim sing pungkasane nggawe keputusan tuku.

  • Nurturing - Perusahaan ora mesthi duwe anggaran utawa timeline kanggo langsung nandur modal ing produk utawa layanan sampeyan. Lan dheweke ora pengin ngubungi tim sales sampeyan supaya bisa njaluk panjaluk. Menehi whitepaper, unduhan, email, webinar, podcast, utawa cara liya supaya prospek terus entuk ndemek lan dipengaruhi tanpa didol iku penting amarga prospek terus mandhiri lelungan tuku.
  • pitulungan - Perusahaan ora pengin didol, pengin pitulung. Apa konten sampeyan nggawe wong adol, utawa sumber sing bisa mbantu dheweke? Formulir, chatbot, klik-kanggo-telpon, gawe jadwal demo, lan liya-liyane kabeh kudu diantu-antu kanggo menehi pitulung… dudu penjualan hardcore. Bisnis sing paling menehi pitulung kanggo mulang prospek asring dadi bisnis sing entuk kesempatan kasebut.
  • Solutions - Apa sampeyan bisa nggawe demonstrasi produk sing khusus kanggo organisasi sing pengin didol? Ngatur antarmuka utawa merek solusi bisa mbantu tim nggambarake solusi sing sampeyan waca ing tabel. Luwih apik maneh, nawakake nyoba nyoba utawa tawaran pambuka bisa nyepetake panggunaan produk utawa layanan sampeyan.
  • Nggawe Return on Investment - Mbantu prospek sampeyan ngerti regane nalika nemtokake masalah, mlaku liwat solusine, lan pungkasane nyedhiyakake produk utawa layanan minangka solusi sing cocog, saiki sampeyan kudu mbantu ngerti investasi lan bathi. Iki bisa uga kalebu kemampuan kanggo ngatur, rega, lan ngutip ing metodologi swalayan kanthi online.

Ing wektu iki, konten sampeyan kudu mbungkus kabeh lan calon pembeli kudu ngerti manawa solusi sampeyan cocog utawa ora. Bisnis asring wedi ora duwe kualifikasi apa wae prospek kanthi ngarep-arep supaya juragane bisa bat karo pembeli. Iku beban sing gedhe banget lan kudu dihindari. Merek sampeyan bakal nggawe kapercayan luwih akeh kanthi ngarahake prospek menyang tengen solusi, ora nyoba nyoba adol produk utawa layanan sampeyan menyang kabeh wong!

Yen sampeyan ngrewangi para pembeli kaya iki, sampeyan bakal nyuda celah ing antarane marketing-qualified (MQL) lan lead-qualified sales (SQLs), saengga tim sales sampeyan entuk kesempatan kanggo entuk tengen panuku ngliwati garis finish kanthi cepet.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.