Sapa sing dadi pembeli B2B sampeyan?

panuku b2b

Kita ndeleng klien asring berjuang kanthi nada kontene ... dheweke prihatin manawa kontene canggih banget utawa ora cukup canggih kanggo pamirsa. Kita yakin manawa macem-macem kecanggihan paling efektif. Maca sing nggoleki skim konten sing duwe wewenang dhuwur liwat konten sing ora dikarepake. Dheweke ora ngadili perusahaan utawa publikasi, nanging dheweke mung ngliwati. Konten sing luwih dhasar isih dadi kunci kanggo prospek sing ora ngerti babagan produk utawa layanan sampeyan. Lan nulis konten mewah ing kabeh wektu bisa nggawe produk sampeyan ora perlu ucul saka sing dibutuhake.

Pembeli perusahaan nggunakake preferensi tuku B2C kanggo transaksi B2B, tegese para supplier kudu menehi pengalaman online sing ditargetake kanthi gampang banget. Apa sampeyan ngerti sing tuku?

Who-Is-Your-B2B-Buyer

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.