3 Unsur Utama Paling Top Sing Kudu Dielingi Kanggo Blogging B2B

blogging b2b

Ing nyepakaké kanggo Konferensi Bisnis Profesi Pemasaran nganti Bisnis ing Chicago, aku mutusake kanggo menehi slide slide kanthi minimal. Presentasi kanthi ton poin peluru yaiku IMHO, elek lan pengunjung arang kelingan informasi sing ditampilake.

Nanging, aku pengin milih telung istilah sing kudu ana ing kepala para pemasar nalika nerangake B2B blogging Uga, aku pengin ngetrapake visual sing kuat supaya masarakat eling karo pesen kasebut.

Pemimpin Kepikiran

Pemimpin Kepikiran

Aku milih gambar saka Seth Godin. Wong ngormati Seth amarga dheweke dadi pemimpin pamikiran ing industri Pemasaran lan Pariwara. Seth nglangi saiki lan duwe hadiah amarga jelas kegagalan status quo. Dheweke nggawe kita mikir. Kabeh wong ngurmati pimpinan pikirane lan diakoni minangka salah sawijining bisnis luar biasa. Blog minangka media sing sampurna supaya bisa diakoni dadi pemimpin pamikiran.

Voice

Voice

Wong ora seneng maca tembung ing sawijining kaca, dheweke seneng ngrungokake swarane wong. Cetha, visual cilik iki Jonathan Schwartz, Blogger lan CEO Sun Microsystems vs. Samuel J. Palmisano, Ketua Dewan, IBM - ndeleng jumlah kaca link menyang situs masing-masing.

Aku sejatine ora ngerti sapa Ketua Dewan kanggo IBM nalika nggoleki babagan iki.

wedi

wedi

Tembung pungkasan yaiku wedi. Sing nyebabake kabeh bisnis ora nggawe blog aktif lan aktif. Wedi yen ora bisa ngontrol merek, wedi komentar sing ora apik, wedi karo wong sing nuduhake driji lan ngguyu, wedi ngomong sing sejatine. Sawetara statistik nuduhake manawa rasa wedi ngrusak kemampuan merek kanggo narik kawigaten para pamaca lan perhatian. Sawetara statistik liyane nuduhake perusahaan sing ngatasi rasa wedi lan nyedhiyakake kabeh supaya ora bisa dicerna dening wong ... lan dheweke menang amarga iku.

Wedi ora dadi strategi. Sawijining wong nate crita marang aku yen sampeyan ora bisa mbukak kanthi cepet yen sampeyan ndeleng ing mburi sampeyan. Akeh banget perusahaan sing ora aman lan wedi karo sing ora dingerteni. Ironi yaiku rasa wedi sing paling gedhe bisa uga kedadeyan amarga dheweke ora bisa ngatasi.

4 Komentar

  1. 1

    Doug,
    Katelu barang sing sampeyan sebutake kalebu topik diskusi ing perusahaan saya. Sing lucu yaiku poin 1 lan 2 yaiku diskusi sing gampang. Kabeh wong biasane ing kaca sing padha lan nampa dheweke sejatine. Titik kaping 3, Nanging, wis suwe dadi masalah reoccuring. Wong kayane entuk utawa ora. Aku ora bisa ngandhani kepiye kaping pirang-pirang topik komentar sing ora apik digawe dadi alasan kanggo ora nggawe media sosial. Malah nganti wedi karo pesaing sing sabotase kita kanthi ngirim ngapusi * desahan *. Perjuangan terus.

    Jeff

    • 2

      Jeff,

      Warta sing apik yaiku ora ana aturan tartamtu babagan ngawasi komentar ing blog bisnis b2b. Gampang banget minangka nggawe 'aturan sing apik' ing endi kabeh komentar moderat lan tegese komentar ora digatekake utawa diwales kanthi pribadi. Aku duwe luwih saka 3,000 komentar ing blogku lan kudu nulis maneh 2 wong lan ngandhani yen aku ora bakal menehi komentar.

      Priksa manawa masarakat ngerti - iki blog bisnis kanggo mbukak komunikasi karo pelanggan lan nemokake solusi - dudu forum terbuka kanggo nggawe perusahaan. Uga, yen iki pelanggan sing kesusu, kesempatan kanggo nulis maneh kanthi pribadi lan mbantu dheweke ngeculake bisa uga nguripake!

      Moderasi minangka fitur sing cocog kanggo saben platform blogging. Kanthi blog B2B, aku bakal negesake!

      Ironis, masalah negativitas ing bisnis yaiku wong ora ndeleng bisnis minangka 'wong'. Jarang ana wong sing ngobrol karo wong sing padha nulis bisnis. Aku ngomong saka pengalaman ... Aku bakal mbanting bisnis nalika ngisi formulir 'kontak kita', nanging nalika telpon karo wong-wong mau aku ngerti biasane dudu kesalahan wong kasebut ing sisih liyane lan aku ora gelem .

      Duwe blog nyedhiyakake pelanggan kanggo wong sing bisa ndeleng lan ngerteni - nyilikake risiko nalika miwiti perang online.

      Good Luck!
      Doug

  2. 3

    Doug,
    Matur suwun wangsulan. Sampeyan nerangake babagan sing apik. Aku cenderung langganan sekolah media "komentar ora moderat". Aku rumangsa menehi rasa pemberdayaan tartamtu kanggo sing maca / konsumen babagan media. Iki, tanpa mangu-mangu, nyebabake sawetara rasa wedi ing perusahaan saya. Mbok aku kudu luwih alus pendekatan.

    Jeff

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.