Pemasaran Alternatif Bisnis menyang Bisnis

b2b

Salah sawijining kesempatan kanggo para pemasar Business to Business (B2B) yaiku njupuk lalu lintas kanggo wong sing golek alternatif. Wong nggoleki riset aplikasi utawa ora seneng lan pengin ninggalake vendor - nggunakake istilah kaya alternatif kanggo, utawa padha karo, utawa aplikasi kaya kanggo nggambarake sing digoleki.

Mangkene conto sing apik - telusuran kanggo alternatif kanggo Wufoo:
Alternatif kanggo Wufoo

Formstack nggunakake kesempatan telusuran iki kanthi nggunakake kaca pinunjul sing nggambarake manfaat utama kanggo nggunakakeFormstack liwat Wufoo. Lan, mesthine, amarga kaca kasebut cukup relevan, mula ana pangkat sing paling dhuwur. Aku ngajak para pemasar supaya bisa nerbitake kaca internal sing mbandhingake lan mbandhingake aplikasine karo kompetisi. Cukup adil supaya ora menehi bokong menyang tangan sampeyan! 🙂

Kajaba iku, ana sawetara direktori supaya bisa didhaptar:

  • alternatifTo - direktori perangkat lunak alternatif sing gedhe banget sing nduweni peringkat apik ing mesin telusuran (sanajan aku nemokake rangking aplikasi lan asil asring ora akurat).
  • Serchen - mesin telusuran kanggo nemokake aplikasi maya… kalebu review.
  • GetApp - situs review piranti lunak bisnis kanggo nemokake aplikasi.
  • luwih saka bathi - situs direktori sing nemokake situs web sing padha. Iki uga kalebu cloud lan Software minangka aplikasi Layanan.
  • PanelusuranSamaanSite - situs direktori liyane sing nemokake situs web sing padha. Iki uga kalebu cloud lan Software minangka aplikasi Layanan.

Priksa manawa sampeyan njupuk kauntungan saka telusuran kasebut nalika promosi bisnis anyar. Mbangun kaca internal sing wis dioptimalake kanthi apik kanggo promosi aplikasi liwat pesaing. Aku bakal nggawe kaca kanggo saben pesaing utama. Kajaba iku, priksa manawa aplikasi sampeyan dhaptar ing mesin telusuran lan direktori alternatif ing ndhuwur. Entuk direktori liyane sing disaranake? Tambahake ing komentar!