Azuqua: Ngilangke Silos Sampeyan lan Sambungake Aplikasi Cloud lan SaaS

gambar azuqua

Kate Legett, VP lan analis utama ing Forrester ing postingan blog September 2015 nulis ing kiriman, CRM iku Fragmen. Iki Topik Kontroversial:

Jaga pengalaman pelanggan ing ngarep lan pusat perusahaan sampeyan. Priksa manawa sampeyan ndhukung pelanggan liwat pungkasan kanggo mungkasi lelungan kanthi gampang, efektif, nyenengake, sanajan lelungan pelanggan nglewati platform teknologi.

Fragmen CRM nggawe rasa nyeri sing bisa dialami pelanggan. Laporan Awan 2015 dening Netskope nyebutake manawa rata-rata perusahaan nggunakake luwih saka 100 aplikasi ing saindenging pemasaran lan CRM. Nalika aplikasi SaaS nduwe efisiensi sing signifikan, iki uga nggawe kerumitan kanggo pangguna bisnis - kayata nggabungake lan nganalisis data pelanggan. Contone, eConsultancy ketemu sing mindhah data ing antarane sistem (74%) kalebu tantangan pemasaran sing paling nglarani, lan Bluewolf nemokake iku 70% pangguna Salesforce kudu ngetik data sing padha menyang pirang-pirang sistem.

Azuqua ngewangi bisnis ngatasi 'rasa sakit ing aplikasi' kasebut kanthi menehi kekuwatan marang para pangguna bisnis kanggo nyambungake aplikasi cloud lan SaaS sajrone kurang saka siji menit, kalebu solusi anyar sing diarani Azuqua kanggo Sukses Pelanggan. Dirancang kanggo ngilangi silo sing digawe dening CRM sing beda, otomatisasi pemasaran, aplikasi layanan lan dhukungan, Azuqua kanggo Sukses Pelanggan ngidini pangguna bisnis nggabungake data, ngotomatisasi alur kerja kritis lan kontrol pengalaman pelanggan. Azuqua kanggo Sukses Pelanggan kasedhiya wiwit $ 250 saben wulan.

Azuqua kanggo Sukses Pelanggan entuk aplikasi CRM, dhukungan lan manajemen proyek kanthi bebarengan kanggo ngilangi entri data manual. Kanthi ngotomatisasi aliran data, tim sales, dhukungan lan sukses pelanggan bisa kerja bareng kanggo nggawe pengalaman pelanggan sing unggul. Thomas Enochs, VP Sukses Pelanggan ing Chef

Azuqua kanggo Sukses Pelanggan nampilake luwih saka 40 integrasi aplikasi, kalebu FullContact, Gainsight, Marketo, Salesforce, Workfront lan Zendesk, lan 15 alur kerja sing dibangun kanthi tujuan. Ing saben tahap ing lelungan pelanggan, Azuqua ngidini pangguna bisnis nyambungake aplikasi SaaS, ngotomatisasi alur kerja kritis, lan ngontrol pengalaman pelanggan.

Mesin sukses pelanggan sing laris mbutuhake aplikasi sampeyan kerja bareng supaya data konsisten disebar langsung ing kabeh titik tutul pelanggan. Hubungan lan ketepatan wektu iku penting, mula yen aplikasi sing ora nyambung nyuntikake keterlambatan lan kesalahan, tegese bakal ilang. Solusi kami ngatasi rasa sakit sampeyan kanthi njamin data saka akun lan kontak konsisten ing saben aplikasi, kabar lan tandha pangguna pas wektune, lan pengiriman tangan akurat. Nikhil Hasija, CEO lan pendiri ing Azuqua

Azuqua kanggo alur kerja Sukses Pelanggan kalebu:

  • Perjalanan pelanggan: njupuk lan ngrekam tonggak sukses lan istiméwa saka implementasi, onboarding, pelatihan, lan konsultasi.
  • Hubungi agregasi: sentralisasi data akun lan kontak ing kabeh sistem keterlibatan saka dhukungan nganti pemasaran menyang komunitas online.
  • Pengayaan: integrasi karo sumber data sukses pelanggan eksternal kayata FullContact kanggo nambah data kanthi otomatis menyang akun lan kontak kontak.
  • Komunikasi: ngawasi acara utawa tumindak sukses pelanggan sing penting lan ngirim tandha cedhak wektu nyata liwat email, teks, utawa olahpesen cepet.
  • Orkestra data: priksa manawa data akun lan kontak sing anyar utawa sing dianyari dianyari ing dhukungan, konsultasi, pelatihan, pemasaran, komunitas, lan aplikasi liyane.
  • Orkestra proses: jaga-jaga tugas lan masalah ing aplikasi kasebut.

Mlebu kanggo nyoba Gratis Azuqua

Kanggo informasi luwih lengkap, riko Azuqua.

One comment

  1. 1

    Iki minangka postingan sing apik banget. Aku kira sampeyan wis ngupayakake akeh kanggo ngasilake kiriman iki lan migunani uga kanggo aku lan blogger liyane. Matur nuwun kanggo nuduhake kiriman sing apik banget.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.