25 Piranti Media Sosial Apik tenan

alat media sosial

Penting, dicathet yen platform media sosial beda banget karo target lan fitur. Infographic iki saka KTT Strategi Media Sosial 2013 ngilangi kategori kanthi apik.

Nalika ngrencanakake strategi sosial perusahaan, jumlah alat sing kasedhiya kanggo manajemen media sosial bisa uga luar biasa. Kita wis nyusun 25 alat sing apik kanggo miwiti lan tim sampeyan, dikategorikake dadi 5 jinis alat: Ngrungokake Sosial, Obrolan Sosial, Pemasaran Sosial, Analisis Sosial lan Pengaruh Sosial.

Seneng banget ndeleng sponsor kita, Meltwater Buzz, paling ndhuwur dhaptar platform Ngrungokake Sosial - kita entuk asil sing apik tenan saka alat kasebut!

25 Piranti Media Sosial Apik tenan

6 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas, matur nuwun kanthi sanget kanggo dhaptar sampeyan, nguntungake banget yen orientasi ing bidang media sosial 😉 Nanging aku rindu ing dhaptar kasebut. Iku mantan allfacebookstats. Dina iki alat sing paling profesional. Apa sing paling apik babagan iki? Sampeyan duwe luwih saka 100 metrik kanggo nganalisa Facebook, Twitter, YouTube lan GooglePlus. Lan sampeyan bisa nggawe individualisasi analisis supaya cocog karo kabutuhan sampeyan. Pancen mbantu ngerteni strategi pemasaran sampeyan sing paling efektif. Sampeyan kudu nyoba.

  2. 2

    Matur suwun banget kanggo nyakup Postling, sing uga dadi bagean saka platform LocalVox. Kita diajeni dadi dhaptar sampeyan minangka tim sing fokus ing bagean media sosial lokal lan tantangan unik ing njero. Iki dikirim ing blog lan matur nuwun!

  3. 3
  4. 4

    Matur suwun kirim apik babagan alat media sosial sing wis dituduhake. ing jaman saiki duwe akeh alat kanggo nganalisa facebook, twitter lan google plus lan sampeyan bisa nggawe personalisasi analisis supaya cocog karo kabutuhan sampeyan. Iku positif mbantu sampeyan ngerti strategi pemasaran sampeyan.

  5. 5
  6. 6

    Hi,
    Favorit pribadi kula yaiku Blog2Social. Aku percaya manawa Blog2Social minangka salah sawijining plugin lintas-posting media sosial sing apik amarga ora ana proses instalasi sisih server sing kudu ditindakake. Iki ngidini penulis posting maju langsung menyang dasbor posting Blog2Social Word-press, ing endi teks tulisan sing wis diisi diwenehake. Sawise ngatur teks, penulis nggawe jadwal kiriman utawa nerbitake kanthi cepet.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.