25 Piranti Pemasaran Konten Apik tenan

alat pemasaran konten

Bubar bareng 25 Piranti Pemasaran Media Sosial sing apik tenan saka KTT Strategi Media Sosial 2013. Iki dudu dhaptar lengkap, mung sawetara alat sing bisa digunakake kanggo nambah strategi pemasaran konten merek, kalebu conto limang alat sing misuwur ing limang kategori pemasaran konten:

  • Curasi - Alat kasebut mbantu proses nemokake lan nglumpukake sawetara konten web sing ana gandhengane karo topik tartamtu, banjur ditampilake kanthi format sing migunani lan gampang dicerna. Piranti: dhaptar.ly, Storify, Curata, Nggawe lan Echo.
  • Nggawe - Alat kasebut paling migunani kanggo mbantu sampeyan nggambarake konten digital tanpa outsourcing menyang desainer. Piranti: Pengetahuan, Lingospot, Visual.ly, Prezi.
    lan Issuu.
  • Nggoleki panulis konten - Kanggo nggawe konten sing apik kanggo merek sampeyan, sampeyan kudu njaluk wong sing nyambut gawe. Alat kasebut mbantu sampeyan nemokake panulis lan bisa uga para desainer kanggo nggawe kabeh konten gedhe sing ana ing pikiran. Piranti: Skrip, Continously, Skyword, zerys lan PanulisAkses.
  • Promosi lan distribusi konten - Duwe konten sing apik ora cukup yen ora disebarake menyang khalayak sing jembar utawa target. Alat kasebut mbiyantu manawa konten sampeyan wis katon lan diklik. Piranti: penyangga, Outbrain, BLVD Konten, Gravity lan OneSpot.
  • Marketing Analytics lan nelusuri - Sawise konten wis disebar ing platform, gunakake alat kasebut kanggo nglacak keterlibatan lan nganalisa efektifitas. Piranti: Webtrends, Undhang-undhang, Marketo, genius, Pardot.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.