Sacara total Awe.sm Media Sosial Analytics

ngoptimalake enggo bareng

Nalika nerangake pemasaran media sosial, Analytics yaiku game changer. Tanpa Analytics dadi mokal kanggo nemtokake kampanye sing sukses, ing endi ngarahake penghasilan iklan, lan apa sing gegandhengan karo pelanggan. Nanging Analytics kanggo kepentingan Analytics ora ono gunane. Mung sing nerangake kepiye intervensi media sosial sing nambah nilai utawa nyebabake konversi dadi penting.

Awe.sm nindakake pemasaran kinerja kanggo media sosial. Iki nambah media sosial Analytics kanthi "wawasan sing bisa ditindakake," saéngga bisnis lan pemasar entuk tanggapan sing jelas lan terukur kanggo pitakon kayata kampanye media sosial ngasilake klik menyang situs web, pira klik kasebut sing dikonversi, regane konversi kasebut, lan liya-liyane.

awe.sm minangka platform utama perusahaan nggunakake data sosial. Kita ngukur kepiye pemasaran sosial kaya kiriman Facebook lan nganyari Twitter nyebabake asil sing migunani, kayata dhaptar, tuku, lan target bisnis liyane

Mangkene wawancara karo Scobleizer sing ditampilake Awe.sm lan VIPLi.st, aplikasi sing digunakake sing nduduhake kemampuan Awe.sm:

Awe.sm nawakake alat penerbitan, utawa sampeyan bisa nggabungake karo alur kerja sing ana. Lacak saben postingan media sosial kanthi individu lan nyedhiyakake informasi rinci kayata saluran, wektu dina, olahpesen, konten lan liya-liyane. Nggabungake karo Google Analytics lan nyedhiyakake laba investasi media sosial dibandhingake karo saluran pemasaran liyane.

Metrik level posting individu Awe.sm ngidini gampang mbandhingake kombinasi sing diklik. Contone, wong bisa ndhaptar acara sing dikirim. Awe.sm latihan lan ngerti saka tweet utawa tweet maneh, utawa posting utawa nuduhake Facebook apa sing mlebu, asale. Lan, laporan ngluwihi mung nyathet like utawa saham, lan nyedhiyakake langkah utawa nilai ing istilah moneter.

Awe.sm nawakake telung macem-macem rencana: rencana pribadi kanggo siji proyek, rencana pro sing ngidini ngatur sepuluh proyek beda kanthi bebarengan lan rencana perusahaan sing ngidini ngatur sawetara proyek tanpa winates bebarengan. Rencana perusahaan nawakake opsi pelacakan kinerja media sosial kanthi merek kalebu layanan tambah nilai kayata URL khusus, laporan sing dikonfigurasi khusus, lan kemampuan nggabungake data awe .sm menyang laporan internal lan liya-liyane.

One comment

  1. 1

    Analisis pemasaran media sosial minangka cara sing apik kanggo nyedhiyakake kepiye saluran sosial duwe peran penting kanggo nglacak situs sampeyan…

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.