Tindakake Konten Sampeyan Dadi Seger! Kalebu Komentar

Depositphotos 9775140 s

Aku durung nate nindakake perbandingan 'head to head' saka postingan blog sing ditulis nganggo tanggal lan siji tanpa tanggal sing ditampilake. Swara ing DoshDosh, Aku ngerti yen dheweke duwe tanggal komentar, nanging tanggal kasebut ora bisa ditemokake ing postingan kasebut. Aku yakin iki minangka pendekatan sing luwih apik tinimbang blogku, mula tanggal sing jelas ing URL uga karo grafik tanggal. Aku saiki ora bisa nguripake maneh tanpa nindakake akeh gaweyan!

Bisnis lan teknologi cepet banget supaya postingan blog sing umur setaun bisa uga ora ditrapake saiki. Yen aku ndeleng sawetara postingan blog ing topik, aku bakal asring milih tanggal paling anyar ing paket kasebut lan ora nggatekake liyane.

Mesin Seger Kaca lan Mesin Telusuran

Mesthi ana akeh wong liya sing nindakake iki, sing dakkandhani kabukten ing asil telusuran. Telusuri Google Blogsearch lan asile diurutake kanthi urutan kronologis mbalikke. Sanajan ing Google, aku asring sok dong mirsani manawa artikel sing luwih anyar luwih cedhak karo asil. Aku uga wis ngelingi blogger liyane sing asring 'nyithak ulang' konten - 2 artikel meh padha, nanging sing diterbitake bubar. Sanajan konten kasebut meh padha, artikel sing luwih anyar katon cedhak sisih ndhuwur!

Seger Kaca amarga Komentar

Aku ora percaya manawa ana kiriman sing paling populer ing blogku yaiku komentar sing duwe rangking komentar. Konten sing digawe pangguna, kaya komentar, 'refresh' postingan blog kanthi nyebabake pangowahan konten sing mesin telusuran banjur reindex. Cekakipun, komentar komentar supaya konten sampeyan 'seger' kanggo para sing maca lan mesin telusuran.

Layanan Ngomentari mateni Seger Sampeyan

Ana cukup a Buzz on ing Sawetara ngomentari layanan metu on ing pasar sing lagi nggawe cukup an impact. Ngerti teknologi kasebut penting!
ngomentari

Elinga yen pangguna nggunakake panjaluk kanggo kaca (B), browser pangguna nggawe panjaluk konten kaca banjur panjaluk tambahan kanggo konten komentar. Pancen mulus. Nyatane, yen sampeyan duwe pacelathon sing gedhe, luwih becik komentar nalika mbukak sawise kaca liwat JavaScript (alias sisih klien). Browser nggabungake potongan-potongan kasebut!

Masalahe yaiku Search Bot, mesin programmatic mesin telusuran, yaiku ora browser! Bot Panelusuran bakal njaluk panjaluk (D) kanggo kaca sampeyan lan ing endi mandheg. Ora preduli babagan konten utawa konten sing anyar sing ditambahake liwat komentar, Mesin Telusuran ora dingerteni amarga ora nate njaluk informasi kasebut. Kaca sampeyan wis basi lan lali.

Ana Pangarep-arep!

Layanan kasebut pancen kuat lan nyenengake kanggo digunakake, mula aku ora bakal nuthuk kabeh. Secara pribadi, aku ora percaya manawa fitur-fitur sistem iki luwih gedhe tinimbang bathi saka konten sing digawe pangguna lan optimalisasi mesin telusuran. Perbaikane yaiku nggawe Antarmuka Aplikasi Aplikasi sisi server kanggo layanan kasebut (F). Kanthi cara iki, server webku isih bisa nampilake komentar kanggo pangguna UTAWA mesin telusuran lan situsku bakal entuk bathi.

Kanthi sawetara layanan kasebut wis ana ing pasar, sampeyan kudu takon dhewe:

kepiye carane ngontrol lan ngatur muni of Panjenengan isi sing padha duwe dhewe

Yen ora duwe bisnis, kepiye sampeyan bisa nemokake informasi kasebut? Yen sampeyan mutusake metu saka layanan, kepiye sampeyan bisa nemokake konten kasebut? Bisa dadi elek!

Aku Perangkat Lunak minangka profesional Layanan, mula aku percaya karo mupangat aplikasi pihak katelu kaya iki kanggo ngatur proses kanthi luwih efisien. Ing kasus iki, aku pengin nggawe manawa entuk bathi kanthi komentar ing blog, nanging! Yen padha nganggo sisih server, aku bisa uga kudu mikir, nanging nganti saiki aku kemudi.

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hai Doug,

    sampeyan wis ndeleng SezWho?
    Kita nyedhiyakake akeh fungsi tambahan babagan konten sing digawe pangguna, nanging kita nambah sistem komentar sing ana - ora bakal diganti. Seneng entuk saran…

    Tedd ing sezwho

    • 3

      Tedd,

      Aku mesthi bakal menehi layanan kaping pindho. Sampeyan bisa uga pengin luwih mbedakake layanan sampeyan karo liyane! Aku ngira akeh wong sing nganggep yen sampeyan padha kaya liyane.

      Doug

  3. 4

    Esuk,

    Kuwi artikel sing mbebayani banget. Aku ora duwe tanggal ing kiriman kasebut bisa dingerteni, mula aku mung ngetrapake. Ora angel banget - sampeyan mung kudu nganyari single.php lan mbusak referensi php ing tanggal kasebut.

    Babagan layanan komentar, aku ora nate mikir. Aku mung duwe komentar vanilla dhasar sing lurus ing situsku. Aku uga kudu mikir babagan iki.

    Titik data,

    Barbara

  4. 5

    Apa sampeyan bener-bener ujar manawa ora apik kanggo mbusak tanggal (lan sampeyan pengin) amarga tanggal duwe umur nuduhake kiriman sing luwih lawas?

    Dadi yen aku ngenteni tanggal kadaluwarsa ing karton susu, apa ora bakal rusak?

    Ayo ditinggalake kurma (dheweke uga katon apik ing kene) ... lan aja nganti ngajak wong liya nganggo praktik ala iki. Apik banget kanggo pangguna lan pungkasane sing nindakake bakal diluncurake ing kahanan sing ala.

    Cathetan kanggo blogger sing tekan saiki: Yen sampeyan pengin terus lalu lintas menyang blog, terus nulis konten sing apik. Aja ngandelake sampeyan pangguna kanggo njaga lalu lintas….

    Ing sakiwa tengene rasa wedi sing kedadeyan ing kene, Doug. 🙁

    • 6

      Hai Matt!

      Sampeyan nyelehake puteran ala kaya ngono. Aku ora ateges ora nganggep ora jujur. Doshdosh minangka situs sing apik kanthi konten sing hebat, anyar lan lawas! Aku percaya artikel sing 'ora ditemtokake' ngidini dheweke suwe maneh.

      Yen aku nulis artikel ing formula Excel lan artikel sing apik, masalahe yaiku Mesin Telusuran nemokake artikel 'luwih anyar' banjur push mine. Wong ngunjungi situsku lan ndeleng umure wis setaun lan cenderung golek sing luwih anyar - sanajan kontenku luwih apik.

      Iki sababe, yen sampeyan nggatekake sawetara blogger paling dhuwur (nggunakake tanggal), dheweke cenderung mbaleni maneh konten kasebut kanthi bola-bali. Konten seger tetep dadi lalu lintas mesin telusuran - sing ngidini sampeyan bisa maca.

      Aku setuju tenan karo sampeyan, konten sing apik bakal mesthi menang. Aku mung nyathet manawa sampeyan bisa nggawe sampeyan kerugian nalika 'kadaluwarsa' konten sing isih kudu digatekake!

      Komentar apik, Matt!

      • 7

        lol @ puteran ala. Iku salah siji sing paling apik [ala?] Kanggo: ndeleng sing paling ala. (Ing perusahaan nggawe katrampilan sing terkenal, ngindhari PR sing ala ... nuwun sewu ... Aku olahraga kanggo ndeleng sing ora becik lan diwanti-wanti saben dina kanggo golek sudut paling ala ... dadi cenderung sing dakpilih.)

        Aku ora nganggep para blogger sing ngemot maneh konten sing lawas dadi kiriman anyar supaya katon seger. Mesthi aku bakal ndeleng dheweke main ing cahya sing padha. (Bisa uga lampu sing luwih elek, sanajan… amarga praktik kasebut ora jelas.)

        Kanggo nanggepi conto Formula Excel… Yen blogger wis nginstal sistem komentar pihak kaping 3 lan ninggali tanggal lan pengin artikel tetep "seger", aku saranake supaya nganyari postingan saben 3-6 wulan. Nambahake kaya "Pembaruan: * Joe Schmo * wis nggawe 2 * formula alternatif kanggo ngitung hipotek *." (Yen teks ing asterisk gegandhengan). Iki bakal menehi dorongan "dianyari" ing mesin telusuran uga menehi tambahan link-link menyang blogger liyane (sing cenderung dibales nggawe jaringan sing luwih jembar lan sabanjure ndadékaké konten / ide anyar… win-win-win kaya ngono. Sampeyan menang, para pamaca menang, lan kanca-kanca blogger menang. Aku meh bakal ujar manawa pendekatan kasebut apik banget kanggo kabeh wong sing NGARIKI perkara liyane praktik ala. Dheweke praktik ala dudu amarga ana kekarepan ala (kaya hash re konten), nanging amarga ana opsi sing bisa entuk manfaat luwih kanggo kabeh wong.)

        Matur nuwun kanggo komentar tindakake. Aku bakal langganan feed sampeyan saiki. 🙂

        (PS Ora milih-milih ... nanging aku ora sabar yen nduwe Sistem Komentar pihak katelu: Komentarku sadurunge saiki duwe iklan Teks-link. Minangka panulise komentar, aku dadi repot ndeleng komentarku diowahi dadi pariwara. Amarga perkara kaya Disqus ora dimuat menyang konten kaca sajrone panjaluk dhisik menyang server, server kasebut ora "dikonversi" dening plug-in-link-iklan teks kasebut. hehehe. Aku ora bakal metu iki ora cilaka, aku. Aku bakal mlebu ing riwayat douglasskarr.com minangka troll / komplain. lol.)

        • 8

          Supaya aman - kuwi iklan Kontera, dudu Pariwara Tautan. 🙂 Kontera 'search engine aman'. Iklan Link Teks yaiku topi ireng.

          Aku ora nate mikir supaya komentar ora bisa dilalekake kanggo iklan Kontera, nanging aku seneng ide kasebut. Aku bakal nindakake iku ing menit!

          Matur nuwun Matt!

  5. 9

    Fresh
    konten priksa manawa rangking kaca sing luwih dhuwur, yen situs web duwe sawetara migunani lan relevan
    informasi Maca lan liyane sing unik uga bakal kepincut karo situs web sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.