Tindakake Konten Sampeyan Dadi Seger! Kalebu Komentar

Depositphotos 9775140 s

Aku durung nate nindakake perbandingan 'head to head' saka postingan blog sing ditulis nganggo tanggal lan siji tanpa tanggal sing ditampilake. Swara ing DoshDosh, Aku ngerti yen dheweke duwe tanggal komentar, nanging tanggal kasebut ora bisa ditemokake ing postingan kasebut. Aku yakin iki minangka pendekatan sing luwih apik tinimbang blogku, mula tanggal sing jelas ing URL uga karo grafik tanggal. Aku saiki ora bisa muter maneh tanpa nindakake akeh gaweyan!

Bisnis lan teknologi cepet banget supaya postingan blog sing umur setaun bisa uga ora ditrapake saiki. Yen aku ndeleng sawetara postingan blog ing topik, aku bakal asring milih tanggal paling anyar ing paket lan ora nggatekake liyane.

Mesin Seger Kaca lan Mesin Telusuran

Mesthi ana akeh wong liya sing nindakake iki, sing dakkandhani kabukten ing asil telusuran. Telusuri Google Blogsearch lan asile diurutake kanthi urutan kronologis mbalikke. Sanajan ing Google, aku asring sok dong mirsani manawa artikel sing luwih anyar luwih cedhak karo asil. Aku uga wis ngelingi blogger liyane sing asring 'nyithak ulang' konten - 2 artikel meh padha, nanging sing diterbitake bubar. Sanajan konten kasebut meh padha, artikel sing luwih anyar katon cedhak sisih ndhuwur!

Seger Kaca amarga Komentar

Aku ora percaya manawa ana kiriman sing paling populer ing blogku yaiku komentar sing duwe rangking komentar. Konten sing digawe pangguna, kaya komentar, 'refresh' postingan blog kanthi nyebabake pangowahan konten sing mesin telusuran banjur reindex. Cekakipun, komentar komentar supaya konten sampeyan 'seger' kanggo para sing maca lan mesin telusuran.

Layanan Ngomentari mateni Seger Sampeyan

Ana cukup a Buzz on ing Sawetara ngomentari layanan metu on ing pasar sing lagi nggawe cukup an impact. Ngerti teknologi kasebut penting!
ngomentari

Elinga yen pangguna nggunakake panjaluk kanggo kaca (B), browser pangguna nggawe panjaluk konten kaca banjur panjaluk tambahan kanggo konten komentar. Pancen mulus. Kasunyatane, yen sampeyan duwe pacelathon sing gedhe, luwih becik komentar nalika mbukak sawise kaca liwat JavaScript (alias sisih klien). Browser nggabungake potongan-potongan kasebut!

Masalahe yaiku Search Bot, mesin programmatic mesin telusuran, yaiku ora browser! Bot Panelusuran bakal njaluk panjaluk (D) kanggo kaca sampeyan lan ing kono mandheg. Ora preduli babagan konten utawa konten sing anyar sing ditambahake liwat komentar, Mesin Telusuran ora ngerti amarga ora nate njaluk informasi kasebut. Kaca sampeyan wis basi lan lali.

Ana Pangarep-arep!

Layanan kasebut pancen kuat lan nyenengake kanggo digunakake, mula aku ora bakal nuthuk kabeh. Secara pribadi, aku ora percaya manawa fitur-fitur sistem iki luwih gedhe tinimbang bathi konten sing digawe pangguna lan optimalisasi mesin telusuran. Perbaikane yaiku nggawe Antarmuka Aplikasi Aplikasi sisi server kanggo layanan kasebut (F). Kanthi cara iki, server webku isih bisa nampilake komentar kanggo pangguna UTAWA mesin telusuran lan situsku bakal entuk bathi.

Kanthi sawetara layanan kasebut wis ana ing pasar, sampeyan kudu takon dhewe:

kepiye carane ngontrol lan ngatur muni of Panjenengan isi sing padha duwe dhewe

Yen ora duwe bisnis, kepiye sampeyan bisa nemokake informasi kasebut? Yen sampeyan mutusake metu saka layanan, kepiye sampeyan bisa nemokake konten kasebut? Bisa dadi elek!

Aku Perangkat Lunak minangka profesional Layanan, dadi aku yakin bakal entuk manfaat saka aplikasi pihak katelu kaya iki kanggo ngatur proses kanthi luwih efisien. Ing kasus iki, aku pengin nggawe manawa entuk bathi kanthi komentar ing blog, nanging! Yen padha nganggo sisih server, aku bisa uga kudu mikir, nanging nganti saiki aku kemudi.