11 Kesalahan Kanggo Ngindhari Kampanye Pemasaran Email Sampeyan

Kesalahan Email Umum Kanggo Priksa

Kita asring nuduhake apa sing cocog karo pemasaran email, nanging kepiye bab sing ora bisa digunakake? Lah 

Yen sampeyan pengin sukses karo pemasaran email, iki kalebu sawetara faux-pas sing paling apik ing ndhuwur yaiku sampeyan kudu ngindhari babagan prekara sing ora kalebu ing kampanye email.

Dheweke pancen nyedhiyakake 11! Apa sing disenengi karo dhaptar iki yaiku ora ana gandhengane karo algoritma sing Panyedhiya Layanan Internet (ISP) bisa uga nggunakake lan liyane babagan apa sing bakal ditanggepi pelanggan. Nalika sampeyan ngrancang email saka perspektif pangguna, kabeh bakal masuk akal!

  1. Kakehan Tembung… - Pelanggan sing akeh banget bisa nggawe dheweke lengganan saka email. Singkat, target, lan aja nggunakake verbiage sing ora perlu.
  2. Baris Subyek sing Bakal Sampeyan Katon ing Folder sampah - ana tembung tartamtu sing nambah tandha ing panyedhiya layanan email (ESP). Tuladhane kalebu free, % diskon, Lan Pangeling.
  3. Tandha Lemah - miturut panliten dening Boomerang, ekspresi rasa syukur ngasilake kenaikan tarif rata-rata 36%
  4. Kakehan Babagan Sampeyan - calon pelanggan ora kasengsem karo sampeyan, dheweke kepengin ngerti apa sing bisa ditindakake.
  5. Garis Subyek sing Ngapusi - dateng minangka landasan dhasar kanggo kabeh strategi pemasaran digital, aja nggawe bisnis dadi risik mung kanggo nambah tarif sing mbukak.
  6. Alamat Pangirim Ora Ana Balesan - konsumen lan bisnis pengin ngerti manawa bisa nanggapi email sampeyan. Cathetan sisih ... alamat email balesan kita yaiku noreply nanging kita pancen nanggapi lan mangsuli!
  7. Gambar Gedhe - tanpa teks pratinjau lan mung gambar sing ana tautan, sampeyan njaluk dilaporake dadi SPAM.
  8. Link Patah - ora ana sing frustasi nalika mbukak email, ngeklik link, lan ora ana kedadeyan. Cara paling cepet kanggo langganan!
  9. Ketik - kita kabeh nggawe, nanging sampeyan bisa dipercaya. Mlebu kanggo Grammarly lan sampeyan bakal seneng sampeyan!
  10. Konten Tanpa Nilai - ngirim email mung kanggo ngirim email minangka cara paling apik kanggo ilang pelanggan. Nyedhiyakake nilai lan bakal padha ngarep-arep email sampeyan sabanjure.
  11. Telpon Akeh Kanggo Ditindakake - tansah adol ing konteks email ora nyedhiyakake regane pelanggan. Nyedhiyakake angka lan matesi tumindak sing pengin ditindakake pelanggan.

Mangkene infographic lengkap!

Apa Ora Bakal Dilebokake ing Email Sampeyan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.