Aja App Store kanthi "Tambah menyang Layar Ngarep"

nambah menyang layar ngarep

Aku ngerti manawa aku bakal nemokake sawetara iki, nanging dudu penggemar Mac. Ok, aku pancen ora tahan. Aku ora ngerti apa sebabe, nanging iki wiwitane: kanggo nggawe App kanggo iPhone sing misuwur, sampeyan mung kudu ngembangake piranti lunak Mac nganggo Mac — investasi sing regane udakara $ 2,000.

Nanging, iPhone minangka pasar pangalo lan media pemasaran sing kudu diwenehake bisnis.

nambah menyang layar ngarep

Dadi, sampeyan pengin entuk manfaat saka akses kaya Aplikasi, nanging ora pengin biaya (utawa migrasi paksa menyang platform Mac), utawa sampeyan ora pengin sinau basa kode sing anyar.

Sampeyan wis sukses ing pamrograman aplikasi web, nikmati kabeh mupangat hosting cloud, mula kenapa saiki nggawe aplikasi klien? Utamane yen sampeyan ora seneng banget karo ekspos App Store - wong bakal nemokake aplikasi sampeyan liwat upaya pemasaran sampeyan dhewe, sampeyan mung pengin menehi prilaku akses cepet kanthi cepet. Sampeyan mbutuhake pseudo-app.

Tambah menyang layar Ngarep

Kabar apik. iPhone duwe kemampuan internal kanggo ndhukung fungsi kasebut. Ora perlu Mac. Ora perlu program liya kanggo aplikasi sisih klien. Sampeyan mung perlu:

Kaping pisanan, apa sing ditindakake kode iki ing kepala sekolah?

Kode ing file zip ing ndhuwur dirancang kanggo pitunjuk pangguna kanthi langkah sing tepat sing kudu ditindakake, kanthi intuitif mulang fungsi iPhone asli sing wis kasedhiya kanggo dheweke supaya kaca web sampeyan bisa diakses kaya Aplikasi liyane. Kapindho, wis ana langkah-langkah supaya mung ditampilake ing iPhone LAN ngidini pangguna nutup pituduh, ora bisa ndeleng maneh sajrone 6 wulan, ing wektu kasebut bakal dielingake maneh.

Saiki, kanggo bagean geeky: kepiye cara nginstal?

  1. Simpen Panjenengan ikon apel-tutul.png file ing direktori root situs web sampeyan lan referensi nganggo tag> link> sing cocog ing endhas.
  2. Selehake gambar sing ditemokake ing file zip (ndhuwur) menyang direktori / gambar /
  3. Tempel kode saka file teks sing ditemokake ing file zip (ndhuwur) sadurunge tag isi ing kaca web sampeyan

Ngono wae. Yen sampeyan ngetutake langkah-langkah kasebut, sampeyan bakal weruh pituduh ditampilake ing iPhone sing nuduhake pangguna menyang lambang trabasan ing browser Safari lan menehi prentah supaya Tambah menyang layar Ngarep kanggo akses tunyuk kaya kabeh aplikasi liyane.

Saiki, aplikasi web sampeyan bakal ditandhani kanthi lambang ing layar iPhone. Ing tampilan lan kemudahan akses, duwe kabeh mupangat kanggo App asli tanpa biaya utawa repot.

One comment

  1. 1

    Nick,

    Pos sing apik. Iki sing ditindakake http://maps.wbu.com - sampeyan uga bakal nemokake sawetara hack ing njaba sing ngilangi baris alamat alamat lan nggulung masalah nalika nerbitake iki! Aku setuju manawa iki solusi sing luwih apik tinimbang nggunakake App Store. Lan… amarga ana akeh piranti ing adegan, nulis aplikasi kanthi online gampang diluncurake menyang platform liyane.

    Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.