Cara Ngukur, Nyingkiri, lan Ngurangi Tarif Plancongan Kréta Blanja Dhuwur

Kréta Blanja

Aku mesthi kaget nalika ketemu karo klien kanthi proses checkout online lan sawetara wong sing sejatine nyoba tuku saka situs dhewe! Salah sawijining klien anyar duwe situs sing diinvestasikan akeh ton dhuwit lan 5 langkah kanggo pindhah saka kaca ngarep menyang kréta blanja. Kaelokan yen ana sing nggawe sejauh iki!

Apa sing Ditinggalake Kréta Blanja?

Kayane katon kaya pitakon dhasar, nanging sampeyan kudu ngerti manawa ditinggalake keranjang belanja dudu saben pengunjung situs e-commerce sampeyan. Tinggalan keranjang belanja mung pengunjung sing nambah produk menyang kranjang belanja banjur ora ngrampungake tuku ing sesi kasebut.

Tinggalan keranjang belanja yaiku nalika calon pelanggan miwiti proses check out kanggo pesenan online nanging ora entuk proses sadurunge ngrampungake tuku.

Ngoptimalake

Akeh pembeli sing bakal browsing lan nambah produk menyang kranjang blanja tanpa duwe maksud tuku. Dheweke bisa uga pengin ndeleng subtotal kanggo produk, utawa perkiraan biaya pengiriman, utawa tanggal pangiriman ... ana akeh alasan sing sah kenapa masarakat ninggali kréta blanja.

Cara Ngitung Tingkat Pembuangan Kréta Blanja Sampeyan

Formula kanggo Tingkat Pembuangan Kréta Blanja:

Rating \: \ lgroup \% \ rgroup = 1- \ kiwa (\ frac {Nomer \: saka \: Kranjang \: Digawe \: - \: Nomer \: saka \: Kranjang \: Rampung} {Nomer \: saka \ : Kranjang \: Digawe} \ tengen) \ kaping100

Cara Ngukur Ninggalake Kréta Blanja ing Analytics

Yen sampeyan nggunakake Google Analytics ing situs e-commerce, sampeyan kudu pelacakan e-commerce persiyapan ing situs sampeyan. Sampeyan bisa nemokake tarif ninggali keranjang belanja lan rincian ing Konversi> E-niaga> Prilaku Blanja:

tarif ninggali keranjang belanja google analytics

Elinga yen ana rong metrik sing beda:

  • Ninggalake Kranjang - iki minangka pembeli sing wis nambah produk menyang kranjang nanging durung bisa tuku.
  • Nglirwakake Check-out - iki minangka pembeli sing wis miwiti proses check-out nanging durung rampung tuku.

Uga ana istilah liyane ing industri iki:

  • Telusuri Nilar - iki minangka pembeli - biasane pangguna - sing browsing situs sampeyan nanging ora nambah produk ing kranjang lan mung ninggalake situs kasebut.

Apa Rata-rata Rata-rata Tingkat Pembuangan Kréta Blanja?

Ati-ati karo rata-rata tarif ing sembarang jenis statistik. Konsumen sampeyan bisa beda-beda ing katrampilan teknis, utawa panyambungane, utawa kompetisi sampeyan. Nalika iki minangka garis awal sing apik, aku bakal luwih nggatekake babagan tren tingkat ninggali keranjang belanja sampeyan.

  • Rata-rata Global - Tingkat rata-rata global sing ditinggalake kranjang yaiku 75.6%.
  • Rata-rata Mobile - 85.65% minangka rata-rata tingkat pengabaian ing ponsel.
  • Kelangan Penjualan - merek ilang nganti $ 18 milyar saben taun bathi saka Kréta Blanja sing ditinggal.

Apa Rata-rata Tarif Pembuangan Kréta Blanja miturut Industri?

Data iki dijupuk saka luwih saka 500 situs e-commerce lan nglacak tarif ditinggalake ing enem sektor utama saka Salescycle.

  • Finance - duwe tingkat ninggali keranjang belanja 83.6%.
  • Non-Profit - duwe tingkat ninggali keranjang belanja 83.1%.
  • Travel - duwe tingkat ninggali keranjang belanja 81.7%.
  • Toko - duwe tingkat ditinggalake kranjang belanja 72.8%.
  • fashion - duwe tingkat ditinggalake kranjang belanja 68.3%.
  • Gaming - duwe tingkat ditinggalake kranjang belanja 64.2%.

Napa Wong Ninggalake Kranjang Blanja?

Kajaba alasan sing sah, ana macem-macem hal sing bisa sampeyan tambahake ing kréta Blanja kanggo nyuda tingkat nilar:

  1. Nambah kacepetan kaca sampeyan - 47% pembeli ngarepake kaca web bisa mbukak nganti rong detik utawa kurang.
  2. Biaya pangiriman dhuwur - 44% pembeli ninggali kranjang amarga biaya pengiriman larang.
  3. Watesan wektu - 27% pembeli ninggali kranjang amarga alangan wektu.
  4. Ora ana informasi pengiriman - 22% pembeli ninggalake keranjang amarga ora ana informasi pengiriman.
  5. Metu saka Simpenan - 15% pembeli ora bakal ngrampungake tuku amarga barang wis entek.
  6. Presentasi produk sing kurang apik - 3% pembeli ora bakal ngrampungake tuku amarga informasi produk sing mbingungake.
  7. Masalah pamrosesan pembayaran - 2% pembeli ora ngrampungake tuku amarga ana masalah proses pambayaran.

Aku nyaranake strategi dhewe, diarani 15 lan 50 tes… Njaluk a 15 taun bocah wadon lan umur 50 taun wong kanggo tuku soko situs sampeyan. Coba waca kepiye carane uga nggawe lan nggawe frustasi. Sampeyan bakal nemokake ton mung kanthi nonton! Sampeyan ora bisa ngindhari ditinggalake, nanging sampeyan bisa nyuda.

Cara Ngurangi Ninggalake Kréta Blanja

Kritik kanggo nyuda kréta belanja ngatasi masalah kinerja, informasi, lan kapercayan ing ndhuwur. Umume iki bisa ditambah kanthi nambah kaca checkout.

  • Performance - Tes lan tingkatake kinerja kaca ing desktop lan seluler. Sampeyan uga kudu nyoba nyoba nyoba situs sampeyan - akeh wong sing nyoba situs sing ora akeh pengunjung ... lan nalika kabeh teka, situs kasebut bakal rusak.
  • mobile - Priksa manawa pengalaman seluler sampeyan luwih unggul lan pancen gampang. Tombol sing jelas, gedhe, kontras karo kaca sing gampang lan aliran proses penting banget kanggo tarif konversi seluler.
  • Indikator Kemajuan - Tampilake shopper babagan langkah-langkah kanggo ngrampungake tuku supaya ora frustasi.
  • Telpon Kanggo tumindak - Seruan-tumindak sing jelas lan kontras sing nyebabake pembeli liwat proses tuku penting banget.
  • pandhu arah - pandhu arah sing cetha sing ngidini wong bali menyang kaca sadurunge utawa bali menyang blanja tanpa kelangan kemajuan.
  • Alexa Product - nyedhiyakake macem-macem tampilan, zoom, panggunaan, lan rincian produk sing dikirimake pangguna lan gambar dadi pembeli yakin dheweke entuk apa sing dikarepake.
  • bantuan - nyedhiyakake nomer telpon, ngobrol, lan uga blanja sing dibantu kanggo para pembeli.
  • Bukti sosial - nggabungake bukti sosial sinyal kaya nyembul lan ulasan pelanggan lan testimoni sing pembeli liyane dipercaya sampeyan.
  • pilihan mbayar - tambahake kabeh cara pambayaran utawa finansial kanggo nyuda masalah proses pambayaran.
  • Lencana keamanan - nyediakake lencana saka audit pihak katelu sing menehi ngerti pembeli manawa situs sampeyan wis divalidasi kanthi eksternal kanggo keamanan.
  • Shipping - nawakake cara kanggo ngetik kode pos lan entuk perkiraan jadwal lan biaya pengiriman.
  • Ngirit mengko - nawakake sarana supaya pengunjung nyimpen kranjang mengko, ditambahake menyang dhaptar pesenan, utawa entuk pangeling email supaya ora produk stok.
  • Urgency - nawakake diskon sing gegandhengan karo wektu utawa penawaran sing dikarepake kanggo nambah tarif konversi.
  • Registration - ora mbutuhake informasi luwih lengkap tinimbang sing dibutuhake kanggo checkout. Registrasi tawaran yen pembeli dipriksa, nanging aja meksa nindakake proses kasebut.

Cara Waras Kréta Blanja sing Ditilar

Ana sawetara platform otomatisasi luar biasa sing nyekel lan ngirim email pangguna ing situs sampeyan. Ngirim pangeling saben dina menyang pembeli kanthi rincian babagan apa sing ana ing kranjang iku cara sing apik supaya bisa bali.

Kadhangkala, toko mung ngenteni entuk bayaran supaya bisa ngrampungake tuku. Email keranjang belanja sing ditinggalake dudu spam, asring migunani. Lan sampeyan bisa nggawe tumindak cepet ing email supaya toko sampeyan ora ngeling-eling maneh babagan kreta kasebut. Disaranake Klaviyo or Kranjang Guru kanggo jinis otomatisasi iki. Dheweke malah duwe browsing nilar lan pangeling out-of-stock ing proses otomatisasi!

Infographic iki saka Monetasi duwe sawetara tips apik kanggo ngapikake proses checkout lan nyuda ditinggalake Kréta Blanja. Nanging, dheweke nggunakake tembung "ngindhari" sing aku ora percaya yen akurat. Ora ana sing bisa eling Kréta Blanja ditinggalake ing situs web e-commerce.

Cara Ngindhari Pembuangan Kréta Blanja

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Doug,

    Thanks kanggo info. 

    Aku setuju, nggumunake yen wong ora "nyoba masak dhewe" utawa nonton wong liya nyoba tuku.
    Titik liyane sing nyebabake omah yaiku ndhelikake kothak kode promosi. Aku biasane jaminan lan nyoba golek kode utawa golek situs liyane kanthi biaya sing luwih murah. 

    Don

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.