Aja nganti disandera dening Agensi

sandera

Duwe agensi saya dadi pambuka cara bisnis rampung… lan ora apik. Aku ora pengin kiriman iki dadi pos bashing agensi amarga aku empati karo akeh agensi lan keputusan sing angel sing kudu dijupuk. Nalika pisanan, aku dadi idealis sing ora dikarepake sing agensi - salah sawijining agensi sing nikel lan ora dimangerteni klien, saben dinane didorong, diumpan lan diganti, utawa dikenani biaya luwih akeh kanggo punggawa nalika ngaco.

Kita duwe kontrak sing longgar banget supaya klien bisa lunga nalika pengin, nanging uga kakehan kita - kakehan. Tinimbang digunakake minangka metu nalika samubarang ora bisa digunakake, kita duwe sawetara klien ndhaptar ing sistem tarif rata-rata, meksa agresif supaya bisa rampung luwih akeh tinimbang sing dijanjekake, banjur mandheg supaya ora mbayar mudhun dalan. Nganggo biaya akeh wektu lan dhuwit.

Yen jarene, kita isih sengit karo email kaya mangkene:

email-hostage-agensi

Iki nyebabake rong masalah gedhe. Kaping pisanan, klien saiki wis ora duwe dhuwit lan gumantung karo agensi sing mbuwang anggaran. Kapindho, klien saiki nesu karo agensi kasebut, lan kemungkinan bisa uga ora apik. Iki tegese bisa uga kudu lunga lan miwiti maneh. Proses larang sing bisa uga ora bisa ditindakake.

Gumantung saka kontrak karo agensi, agensi kasebut uga bisa uga duwe hak. Mbok manawa agensi kasebut nggawe akeh upaya ing ngarsane web lan nggarap kontrak sing klien mbayar rencana angsuran. Situs iki butuh sawetara wektu supaya bisa pangkat kanthi apik (sanajan aku kaget yen konsultan SEO bakal entuk klien pesaing). Sampeyan bisa uga ora dadi kahanan sandera.

Yen sampeyan nganggep manawa agensi kasebut salah, priksa manawa sampeyan kudu mriksa kontrak sampeyan. Contone, yen kita outsource animasi menyang agensi, mesthine mung bakal ngasilake video output. Umume agensi ora nyedhiyakake file After Effects sing mentas kajaba kalebu bagean saka kesepakatan kasebut. Yen sampeyan pengin ngowahi edit menyang animasi, mesthine sampeyan kudu bali menyang agensi sumber lan entuk kontrak liyane ing papan kasebut.

Cara Ngindhari Kahanan Hostage Agensi

Ing pemasaran digital, disaranake sampeyan supaya terus hubungan karo agensi sampeyan ngerti kaya ing ngisor iki:

  • Jeneng Domain - Sapa sing duwe jeneng domain? Sampeyan bakal kaget yen akeh agensi sing ndaptar jeneng domain kanggo klien, banjur jaga. Kita mesthi nggawe klien ndaftar lan duwe domain.
  • hosting - yen sampeyan ngilangi hubungan karo agensi sampeyan, apa sampeyan kudu pindhah situs menyang host liyane utawa apa sampeyan tetep bisa tetep urip karo dheweke? Kita asring tuku hosting kanggo para klien, nanging mesthi ana ing jenenge, mula yen dheweke ninggalake kita, dheweke mung bisa mbusak akses kita.
  • Aset Mentah - file desain kaya Photoshop, Illustrator, After Effects, Code lan sumber daya liyane sing digunakake kanggo ngembangake output media liyane asring dadi properti agensi kajaba sampeyan negosiasi liyane. Contone, nalika nggawe infografis, kita menehi file Illustrator supaya klien bisa mbentuk maneh lan maksimal nilainya. Sampeyan bakal kaget amarga akeh sing ora.

Tuku lawan Sewa

Kabeh nerangake apa sampeyan tuku lan duwe hak kanggo kabeh agensi sing ditindakake, utawa yen duwe hak kanggo kerja sing ditindakake. Kita tansah jelasake iki karo klien. Kita wis nggawe sawetara solusi karo klien nalika biaya tetep murah kanthi negosiasi kontrak ing ngendi kita duwe aset kasebut. Iki tegese kita bisa nggunakake maneh kanggo klien liyane yen pengin. Tuladhane yaiku a nyimpen lokasi platform kita wis dibangun pirang-pirang taun kepungkur nggunakake Google Maps.

Pidato sing sah bisa uga angel diwaca sajrone perjanjian standar profesional dadi priksa manawa sampeyan ngerti. Cara sing gampang yaiku takon:

  • Apa sing bakal kedadeyan yen kita mungkasi hubungan bisnis? Apa aku duwe utawa sampeyan duwe?
  • Yen kita butuh suntingan sawise mungkasi hubungan bisnis, kepiye kedadeyan kasebut?

Aku uga ora meksa nindakake perkara ing artikel iki tansah negosiasi kepemilikan liwat agensi. Asring, sampeyan bisa entuk rega sing kompetitif banget saka agensi amarga wis entuk dhasar lan duwe aset lan alat kanggo ngrampungake tugas. Iki luwih saka a lease or cicilan kesepakatan lan bisa entuk manfaat yen pengin ngirit dhuwit.

Contone, kita bisa rega situs lengkap lan kabeh media kanthi rega $ 60k nanging negosiasi cicilan $ 5k saben wulan. Pelanggan entuk manfaat kanthi cepet nggawe situs kanthi cepet tanpa kudu mbayar kabeh dhuwit ing ngarep. Nanging agensi entuk bathi amarga taun-taun kepungkur, dheweke duwe aliran penghasilan sing tetep. Yen klien mutusake kanggo nyuda kontrak kasebut kanthi gawan lan gawan, bisa uga ilang aset kasebut. Utawa bisa uga bisa negosiasi babagan pembayaran sithik kanggo tuku aset.

Saiki kita kerja sama karo para pengacara kanggo nemtokake aturan iki kanggo para klien. Kita bisa uga menehi telung kontrak sing beda, kalebu konsultasi murni tanpa aset, eksekusi kanggo njaga hak kerja kanthi tarif sing luwih murah, lan eksekusi ing ngendi klien njaga hak kerja kanthi tarif sing luwih dhuwur.

Kanthi cara iki, perusahaan sing percaya manawa kita bisa larang banget bisa kerja bareng kita kanthi tarif sing luwih murah ... nanging yen sukses, lan dheweke pengin dhewe hak kerja, dheweke kudu negosiasi tuku kasebut saka kita. Utawa dheweke mung bisa lunga, lan kita tetep kerja supaya bisa mbalekake kanggo klien liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.