4 Pitakon Kanggo Takon Pengunjung Situs Web Sampeyan

Avinash Kaushik yaiku a Google Analytics Penginjil. Sampeyan bakal nemokake blog, Occam's Razor, minangka analitik web sing luar biasa sumber daya Video kasebut ora bisa ditempelake, nanging sampeyan bisa ngeklik gambar ing ngisor iki:

Avinash Kaushik

Avinash nutul wawasan sing apik, kalebu nganalisa sing ora ana ing situs web sampeyan. Avinash nyebutake panemu, perusahaan sing mbantu perusahaan ngerti kepuasan pelanggan. Dheweke mung takon 4 pitakon:

4 Pitakon Kanggo Takon Pengunjung Situs Web Sampeyan

  1. Sapa sing teka ing situs web sampeyan?
  2. Napa dheweke ana ing kana?
  3. Kepiye sampeyan?
  4. Sampeyan kudu ndandani apa?

Papat pitakon kasebut bisa nyebabake asil dandan sing signifikan ing situs sampeyan lan asil bisnis sing didhukung. Apa sampeyan ngerti wangsulan saka pitakon kasebut? Yen ora, kepiye sampeyan ngrancang lan prioritasake pangowahan sing bakal teka?

Fitur Paling Analitik Web?

Slide iki narik kawigaten luwih saka apa wae amarga pengalaman dadi Manajer Produk lan urusan panjaluk internal lan eksternal kanggo fitur produk.

Sinau dadi salah. Cepet-cepet.

Kanthi tembung liyane, aja mbedhek apa sing kudu dilebokake ing situs sampeyan (utawa produk) lan aja nganti komite. Sijine ing produksi lan nonton asil! Ayo asil dadi pandhuan babagan cara nggawe situs utawa produk sampeyan.

Nonton video bakal menehi sawetara wawasan babagan kekuatan analitik! Priksa manawa sampeyan njupuk wektu lan nonton video, mesthine sampeyan mikir babagan cara nganalisa paket apa wae lan entuk kinerja sing luwih apik saka situs web sampeyan.

Cukur Rambut Oem

Yen sampeyan kepengin weruh apa sing Cukur Otham lan apa sing kudu ditindakake karo Analytics:

Silet Occam (kadhang kala nganggo cukur silet Ockham) minangka prinsip sing disebabake logisi Inggris abad kaping 14 lan pendeta Franciscan, William saka Ockham. Prinsip kasebut nyatakake yen panjelasan babagan fenomena apa wae sing bisa ditindakake, bisa ngilangi sing ora ana bedane prediksi hipotesis utawa teori panjelasan sing bisa ditemokake.

Razor Occam, Wikipedia

Tip topi kanggo Mitch Joel ing Nemis Piksel Pamisahan kanggo golek.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.