Mungkasi Ngomong Wektu Mupangat Ngurangi, Pancen Ora!

isi cemilan

Kita seneng konten cemilan kaya wong sabanjure, nanging aku yakin ana salah paham ing industri kita. Gegayuhan kasebut span manungsa waé wis sudo butuh sawetara konteks ing sekitar. Kaping pisanan, aku pancen ora setuju manawa wong nggunakake kurang energi kanggo sinau babagan keputusan tuku sabanjure.

Konsumen lan bisnis sing ngentekake akeh wektu sadurunge nindakake riset isih akeh riset saiki. Aku mlayu Analytics laporan ing kabeh klien minangka persiyapan kanggo kiriman iki lan saben wong duwe wektu luwih akeh kanggo kaca lan luwih akeh wektu kanggo saben sesi dibandhingake 1 utawa 2 taun kepungkur. Kita nganakake riset luwih jero babagan konten lan ndeleng laba investasi sing luwih apik tinimbang sing luwih dawa.

Sing diganti dudu wates perhatian, nanging upaya kanggo nemokake konten kasebut. Peneliti saiki wis trampil ngerti kanthi cepet apa sing digoleki. Yen ora weruh, dheweke banjur lunga. Nanging yen dheweke nemokake, dheweke pancen padha nggunakake wektu maca, riset lan malah nuduhake.

Yen perusahaan sampeyan ndeleng nyuda wektu ing kaca utawa situs, bisa uga sawetara sebab:

  • Judhul sampeyan ora cocog karo konten sampeyan. Mbok sampeyan nggunakake metode linkbait kanggo nggodho wong lan kontene ora sugih - sing bakal nggawe sapa lunga!
  • Sampeyan wis ngoptimalake konten sing salah. Yen situs sampeyan nemokake ton kombinasi tembung kunci sing sampeyan ora duwe wewenang bisa nambah tarif bouncing lan nyuda wektu sing sampeyan lakoni ing situs sampeyan. Tulis target - saben wektu!
  • Sampeyan wis promosi liwat kampanye telusuran mbayar sing ora dioptimalkan. Saben pengunjung anyar ing situs sampeyan bisa uga luwih akeh ngentekake tinimbang wong sing bali. Nggawe kampanye bisa nyuda wektu ing situs amarga pengunjung anyar nemokake (utawa ora nemokake) apa sing dibutuhake.
  • Sampeyan ora nandur modal ing strategi konten sing nyebabake keterlibatan sing luwih jero - kayata infografis, presentasi, ebook, whitepaper, studi kasus, testimoni, video panjelasan, alat interaktif, lsp.

Konten cemilan dudu strategi sing digunakake amarga rentang perhatian saya mudhun (ora!). Konten cemilan minangka potongan roti sing nggawa wong menyang situs sampeyan babagan topik sing relevan supaya bisa nemokake keterlibatan sing luwih jero babagan informasi sing digoleki.

Aku nantang sampeyan nganakake analisis konversi lan wektu ing kaca utawa situs lan sampeyan bakal nemokake manawa konten sing ngonversi isih isi dawa. Riset utami, kertas putih, studi kasus lan postingan blog sing akeh informasi kanthi rinci terus nyebabake akeh keterlibatan lan nyebabake konversi.

Ngembangake sampeyan strategi marketing isi kudu ngemot konten kanggo macem-macem level keterlibatan, saengga konsumen utawa bisnis dadi luwih kasengsem, dheweke bisa nyelehake riset sing dibutuhake.

Konten cemilan bisa ditampilake, nanging ora kanggo jangka perhatian sing luwih sithik. Iki kanggo gaweyan minimal lan pamirsa sing luwih akeh kanggo narik pengunjung luwih jero! Banyu iki chumming nalika umpan nyata ngenteni target sampeyan.

Yen dipikirake, infographic saka Oracle iki duwe sawetara wawasan sing apik babagan strategi konten sing bisa didhelik.

Konten Smorgasboard

2 Komentar

  1. 1

    Aku lega banget nalika krungu manawa pengunjung web luwih akeh ngenteni kaca klien tinimbang 1 - 2 taun kepungkur. Ing jagad saiki, pancen cocog kanggo kita sing pracaya nandur wektu kanggo nggawe konten sing ditliti kanthi apik!

  2. 2

    Hei Douglas

    Iki sarwa apik! Aku seneng banget pentinge konten sing wis akeh informasi, durung suwe saya suwe.

    Aku seneng banget nalika ana wong sing nggawe pratelan sing unik lan kendel sing nantang asumsi populer

    Matur nuwun ingkang sanget
    Kitto

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.