Pasang Pasuryan Sampeyan ing Spotlight

douglas karr sq

Folks cenderung lali nomer telpon, logo, jeneng lan URL… nanging biasane ora lali karo rai. Pramila disaranake supaya kabeh pelanggan katon pasuryan! Saya akeh, anané sosial, kiriman blog lan asil telusuran wiwit katon praupan. Wajah sing grapyak minangka gapura sing nyenengake supaya prospek bisa diadhep ing ngarep sampeyan lan ora kudu diremehake.

Dipercaya, aku ora nyelehake cangkir gedhe amarga aku tresna karo aku. Aku nindakake supaya wong-wong terus kenal karo aku. Dadi… nyelehake kabeh lan tindakake ing ngisor iki:

  1. Temokake fotografer sing apik - aja ngiwa gambar sampeyan menyang kamera iPhone utawa laptop… fotografer sing apik bakal nyetel lampu, lan menehi sampeyan gambar ambane sing cocog karo kepribadian sampeyan. We tresna Paul D'Andrea iku kerjo! Priksa keputusan babagan setting lan pemandangan!
  2. Mlebu kanggo a Gravatar akun - unggah gambar sampeyan, nambah lan konfirmasi kabeh alamat email sampeyan. Gravatar digunakake dening sebagian besar sistem komentar kajaba WordPress (sing duwe platform) lan dihormati sacara universal. Saiki pasuryan sampeyan bakal ditampilake kanthi konsisten manawa sampeyan ana ing komentar utawa ing profil WordPress.
  3. Ndaftar kanggo Google+ - Yen sampeyan nambahake situs sing sampeyan kontribusi menyang profil Google+, gambar sampeyan bakal ditampilake uga ing asil telusuran yen tandha pangarang ana ing situs kasebut (umume platform blogging sing ngetrapake iki). Kadhangkala Google+ uga nampilake gambar tanpa markup!
  4. Rampungake profil WordPress sampeyan - plugin sing apik kaya Plugin Yoast's WordPress SEO nambah kolom kanggo nyelehake profil Google+, menehi markup sing dibutuhake kanggo ditampilake ing asil telusuran.
  5. Coba jaga gambar sampeyan konsisten karo profil jaringan sosial sampeyan. Nalika ana sing wiwit ndeleng raimu ing komentar blog, mula ing Facebook, lan ing Twitter, dheweke luwih bisa dadi penggemar, pengikut utawa malah dadi pelanggan! Aku pancen duwe wong sing nyedhaki aku saka Paris menyang San Francisco sing ngakoni aku nganggo fotoku ... dibayar kanthi dividen!

Minangka profesional ing papan kasebut, aku nyaranake nglawan kartun (kajaba sampeyan kartunis) utawa gambar liyane. Kajaba duwe kelainan langka sing dikenal minangka prosopagnosia, manungsa ngerteni wajah sing luwih apik tinimbang ngelingi rincian liyane babagan bisnis utawa produk lan layanan sampeyan.

PS: Posting blog iki diilhami dening manajer proyek kita, Jenn Lisak, ngirim email sing apik kanggo klien sing nerangake padha!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.