Autoupdates Gagal ing WordPress? FTP Gagal?

WordPressBubar iki, kita duwe klien sing ngonfigurasi server dhewe kanggo digunakake karo WordPress. Nalika bubar 3.04 keamanan nganyari kasedhiya, ana sawetara rasa mendesak supaya versi iki diinstal ing kabeh klien. Nanging, klien tartamtu iki mesthi wajib nganyari WordPress kanthi manual… proses ora kanggo ringkih!

Kita ora bakal entuk khas “ora bisa nulis file”Kesalahan ing blog iki. Nanging, kita kasedhiya layar kanthi login FTP. Masalahe yaiku kita bakal ngisi kredensial FTP lan bakal isih gagal… Wektu iki adhedhasar kredensial sing apik!

Aku kekancan karo kanca-kanca ing Lifeline Data Center, Indiana pusat data paling gedhe, amarga duwe sawetara Geeks Apache lan wis ngatur server dhewe. Dheweke menehi solusi sederhana - nambah kredensial FTP langsung ing wp-config.php ngajukake menyang hardcode kredensial FTP:

netepake ('FTP_HOST', 'localhost'); netepake ('FTP_USER', 'jeneng panganggo'); netepake ('FTP_PASS', 'sandhi');

Amarga sawetara sebab, kredensial identik sing ora bisa digunakake ing formulir, bisa digunakake kanthi sampurna nalika dilebokake ing file konfigurasi! Uga, nggawe WordPress tumindak kaya sing ora dibutuhake FTP .... mung klik nganyari banjur bukak!

4 Komentar

  1. 1

    Aku ngalami kesalahan nganyari otomatis WordPress sawise mbangun maneh server lan nggawe instalasi WordPress anyar. Masalahku muncul saka Firefox, dudu WordPress - wong liya bisa uga ngalami masalah sing padha yen jeneng pangguna FTP lan jeneng pangguna WordPress padha karo aku (sanajan nganggo kapitalisasi lan sandhi sing beda).

    Masalahe yaiku Firefox, yen sampeyan wis ngaktifake "elinga sandhi", bakal mbenerake pangguna / pass kanthi otomatis menyang formulir sing dikira kudu adhedhasar apa sing disimpen ing manajer sandi. Ing kasusku, kredensial WordPressku disimpen, nanging kredensial FTPku ora, amarga bisa digunakake kanggo SSH menyang situs kasebut. Wong ing kahanan iki bisa mateni sementara "elinga tembung sandhi" ing Preferensi / Pilihan nalika nyoba nggunakake nganyari otomatis WordPress utawa ngetrapake potongan kode menyang WordPress kanggo mbenerake prilaku iki.

  2. 2

    Doug,

    Aku duwe masalah sing padha karo mbangun omah Apache. Pranyata iki minangka akibat saka ijin lan kepemilikan sing ora bener ing file lan direktori tartamtu.

    http://robspencer.net/auto-update-wordpress-without-ftp/

    Link ing ndhuwur nyedhiyakake wawasan babagan carane mbenerake masalah tanpa nggunakake kredensial ftp. Mesthi aku ora nyaranake sampeyan milih kabeh direktori pangguna menyang 775 (lan aku ora) nanging iki nuntun aku menyang arah sing bener.

    Adam

  3. 3

    Kanggo wong liya sing nggoleki solusi sing bisa ditindakake: Blogger liyane ngrampungake masalah nganyari otomatis kanthi meksa host nggunakake php5 kanthi nambahake ing ngisor iki menyang file .httaccess:

    AddType x-mapp-php5 .php

  4. 4

    Matur nuwun kanggo nuduhake kawruh, Aku wis ngalami masalah karo autoupdates nanging mung solusi aku ketemu iku mateni plugin banjur autoupdate WordPress lan pungkasanipun reaktif kabeh plugins.

    Tip iki kanggo masalah sing beda-beda nanging luwih becik ngerti carane ngatasi.

    Salam saka Meksiko!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.