Autoupdates Gagal ing WordPress? FTP Gagal?

WordPressBubar iki, kita duwe klien sing ngonfigurasi server dhewe kanggo digunakake karo WordPress. Nalika bubar 3.04 keamanan nganyari kasedhiya, ana sawetara rasa mendesak supaya versi iki diinstal ing kabeh klien. Nanging, klien tartamtu iki mesthi wajib nganyari WordPress kanthi manual… proses ora kanggo ringkih!

Kita ora bakal entuk sing khasora bisa nulis file”Kesalahan ing blog iki. Nanging, kita kasedhiya layar kanthi login FTP. Masalahe yaiku kita bakal ngisi kredensial FTP lan bakal isih gagal… Wektu iki adhedhasar kredensial sing apik!

Aku kekancan karo kanca-kanca ing Lifeline Data Center, Indiana pusat data paling gedhe, amarga duwe sawetara Geeks Apache lan wis ngatur server dhewe. Dheweke menehi solusi sederhana - nambah kredensial FTP langsung ing wp-config.php ngajukake menyang hardcode kredensial FTP:

netepake ('FTP_HOST', 'localhost'); netepake ('FTP_USER', 'jeneng panganggo'); netepake ('FTP_PASS', 'sandhi');

Amarga sawetara sebab, kredensial identik sing ora bisa digunakake ing formulir, bisa digunakake kanthi sampurna nalika dilebokake ing file konfigurasi! Uga, nggawe WordPress tumindak kaya sing ora dibutuhake FTP .... mung klik nganyari banjur bukak!

4 Komentar

  1. 1

    Aku ngalami kesalahan nganyari otomatis WordPress sawise mbangun server lan muter instalasi WordPress anyar. Masalahku muncul saka Firefox, dudu WordPress - liyane bisa uga nemoni masalah sing padha yen jeneng pangguna FTP lan jeneng panganggo WordPress padha karo aku (sanajan beda kapitalisasi lan tembung sandhi).

    Masalahe yaiku Firefox, yen sampeyan wis ngaktifake "elinga sandhi", bakal mbenerake pangguna / pass kanthi otomatis menyang formulir sing dikira kudune adhedhasar apa sing disimpen ing manajer tembung sandhi. Ing kasusku, kredensial WordPress disimpen, nanging kredensial FTPku ora, amarga bisa digunakake kanggo SSH menyang situs kasebut. Wong sing ana ing kahanan kasebut bisa sementara mateni "elinga sandhi" ing Preferensi / Pilihan nalika nyoba nggunakake nganyari otomatis WordPress utawa ngetrapake potongan kode menyang WordPress kanggo mbenerake tumindak iki.

  2. 2

    Doug,

    Aku duwe masalah sing padha karo omah Apache. Ternyata minangka asil saka idin lan kepemilikan sing salah ing file lan direktori tartamtu.

    http://robspencer.net/auto-update-wordpress-without-ftp/

    Link ing ndhuwur nyedhiyakake wawasan babagan cara mbenerake masalah tanpa nggunakake kredensial ftp. Mesthi aku ora nyaranake sampeyan nggawe kabeh direktori pangguna dadi 775 (lan aku ora) nanging iki nuntun aku menyang arah sing bener.

    Adam

  3. 3

    Kanggo wong liya sing bisa nemokake solusi: Blogger liyane ngatasi masalah nganyari otomatis kanthi nyatane meksa hoste nggunakake php5 kanthi nambahake ing ngisor iki menyang file .httaccess:

    AddType x-mapp-php5 .php

  4. 4

    Matur nuwun kanggo nuduhake ilmu, aku wis nemoni masalah karo autoupdates nanging siji-sijine solusi sing ditemokake yaiku ngaktifake plugin banjur menehi WordPress kanthi otomatis lan pungkasane reaktif kabeh plugin.

    Tip iki kanggo masalah sing beda-beda, nanging luwih becik ngerti cara ngrampungake.

    Salam saka Meksiko!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.