AutoPitch: Otomatis Email kanggo Wakil Pangembangan Penjualan

AutoPitch

Ana pirang-pirang kali nalika perwakilan penjualan duwe dhaptar sing apik, nanging upaya sing dibutuhake kanggo ngirim email sekaligus mbutuhake usaha sing angel. AutoPitch integrasi langsung karo email sampeyan, mbisakake templat, lan banjur nglaporake kegiatan utawa keterlibatan apa wae babagan email kasebut. Sampeyan uga bisa ngatur urutan sing dikirim menyang dhaptar.

Narik dhaptar timbal kadhemen menyang platform email bisa nggawe perusahaan ngalami masalah karo panyedhiya. AutoPitch ngidini sampeyan nyambung lan ngirim email sing dipersonalisasi langsung liwat akun kantor.
AutoPitch

  • Manajemen timbal - Deleng cathetan kontak rinci, lan ndeleng riwayat komunikasi ing sak panggonan supaya sampeyan bisa ngatur petunjuk tanpa repot.
  • Kirim Gabung - Fitur nggabungake mail kalebu pelacakan terbuka, pelacakan klik, kustomisasi gabungan surat, jadwal, lan liya-liyane.
  • cithakan - Cithakan email sing dituduhake, kanggo kabeh tim. Ora prelu ngalih saka siji aplikasi menyang liyane. Kabeh ing sak panggonan!
  • Auto Follow Up - Tambah tarif respon sampeyan kanthi email tindak lanjut otomatis. Gawe luwih akeh pangembangan lan maksimalake efisiensi.
  • Dhaptar Penindasan - Tambah domain lan email menyang dhaptar panindhesan, kanggo nyegah pelanggaran CAN-SPAM.
  • tugas - Gawe, gawe jadwal lan nemtokake tugas supaya ora ketinggalan tindakake.

Sampeyan uga bisa nggunakake AutoPitch kanggo kabeh tim metu saka siji akun. AutoPitch bisa digunakake karo Google Apps (Gmail), Microsoft Exchange, Office 365, utawa panyedhiya email adhedhasar SMTP.

Mlebu kanggo AutoPitch

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.