Autopilot ngluncurake Wawasan, Pelacak Perjalanan Pelanggan kanggo Pemasar

Wawasan Autopilot

82% pelanggan mandheg nindakake bisnis karo perusahaan ing 2016 sawise ngalami pengalaman sing ora apik Laporan Tren Internet paling anyar Mary Meeker. Kurang data lan wawasan bisa ngalangi para pemasar supaya ora maju ing karier: data anyar nuduhake manawa Sepertiga pemasar ora duwe data lan Analytics dheweke kudu menilai kinerja, lan 82% luwih apik Analytics bakal mbantu dheweke maju ing karir.

Autopilot Nggawe Wawasan

autopilot wis dibukak pemahaman - pelacak fitness visual kanggo para pemasar mbantu dheweke nyetel, nglacak, lan entuk target. pemahaman nggambarake target lan metrik kunci tartamtu (dhaptar email, rawuh acara, lsp.), kanggo nemokake pesen lan saluran sing digunakake, lan bubar digunakake dening Microsoft Developer Group sadurunge taunan NGANGGO konferensi kanggo nglacak lan nemokake target target.

Screenshot Wawasan Autopilot

pemahaman nyedhiyakake cara kanggo para pemasar kanggo nggambarake lan nglacak kinerja lelungan pelanggan kanthi target, kaya app pelacak kebugaran. Sajrone 60 detik, para pemasar bisa nglacak saluran, metrik, lan pesen sing menang kanggo ngonversi luwih akeh lan ngoptimalake kanggo pengalaman pelanggan sing luwih apik.

liwat 700 autopilot pelanggan melu tes awal Wawasan, kanthi luwih saka setengah ujar Insights mbantu dheweke nambah kinerja lelungan kanthi signifikan, lan 71 persen ujar manawa saiki wis luwih yakin karo pengaruh pemasaran.

Kanthi Wawasan, aku bisa nyinaoni saben langkah ing lelungan lan ngoptimalake apa sing wis digunakake. Pancen apik banget kanggo nyambungake tuwuhing departemen dodolan kanggo lelungan maneh ing Autopilot. Kevin Sides, CMO saka Kapal kapal

Kapabilitas Wawasan Kunci Klebu

  • Ranging tujuan: Wawasan mbantu nglumpukake tim babagan target bisnis utama kanthi ngidini pangguna kesempatan kanggo nggawe, entuk, lan nuduhake target konversi lelungan kanthi sawetara klik.
  • Metrik konversi: Aja nganti ilang fokus ing target pungkasan - konversi. Pantau tren konversi lan deleng sapa, lan sepira cepete wong ngowahi ing saluran apa wae saka email menyang kertu pos.
  • Kinerja email gabungan: Deleng kepiye kinerja email sampeyan lan tren ing tingkat sing luwih apik. Ngenali wektu lan dina utama minggu kanggo ngirim email kanthi ndeleng asil kanthi macem-macem tambahan, lan malah entuk kinerja level saben jam.
  • Ngenali pesen sing menang: Bor menyang asil pesen individu, multichannel saben dina. Mbandhingake tes A / B kanthi gampang lan nemtokake pemenang.

Babagan Autopilot

Autopilot minangka piranti lunak pemasaran visual kanggo ngotomatisasi lelungan pelanggan. Kanthi integrasi asli menyang Salesforce, Twilio, Segment, Slack, lan Zapier lan kemampuan kanggo nyambung menyang luwih saka 800 alat sing dibangun kanthi tujuan, kita nguatake para pemasar supaya bisa ngraketake sesambungan lan tuwuh pelanggan kanthi mbayar kanthi nggunakake email, web, SMS, lan saluran email langsung .

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.