Otomatisasi kanthi Aggregasi lan Sindikasi

sindikasi agregasi

sindikasi agregasiKita seneng nggunakake tembung gedhe ing industri pemasaran… agregasi lan sindikasi kalebu sawetara - lan penting banget.

  • Pengumpulan - ngidini sampeyan nglumpukake konten saka situs liyane lan nampilake ing sampeyan. Bisa uga saka blog, feed warta, twitterfeed, utawa komentar Facebook uga. Aggregasi bisa dadi alat sing apik kanggo nggunakake konten kaca supaya tetep seger lan narik konten liyane sing relevan. Mesin telusuran kaya situs sing relevan lan asring diupdate… konten gabungan bisa mbantu sampeyan nambah rangking situs lan interaksi pengunjung ... lan otomatis dadi sampeyan ora prelu ngunggahake driji!
  • Sindikasi - ngidini sampeyan njupuk konten sing wis ditulis, banjur push menyang situs, layanan lan medium liyane. Kabeh saka pesen teks, tweet, cathetan Facebook, nganyari status LinkedIn nganti nyurung konten sampeyan menyang situs liyane bisa ditindakake kanthi otomatis kanthi sindikasi.

Yen sampeyan ora nindakake agregasi konten utawa sindikasi, pikirake babagan cara mbantu ngotomatisasi sawetara proses sampeyan. Konten sing sampeyan maca ing email iki sejatine sindikasi langsung saka Martech liwat panggunaan feed khusus.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.