Tujuan Alat Otomatis lan Usaha Pemasaran

robot manungsa

Ana sawetara tren ing industri pemasaran digital sing lagi diamati sing wis nduwe pengaruh marang anggaran lan sumber daya - lan bakal terus dienggo mbesuk.

Saka perspektif investasi, anggaran pemasaran layanan bakal tuwuh sethithik ing taun 2016, dadi udakara 1.5% saka total pendapatan layanan. Peningkatan kasebut bakal nyuda pangembangan layanan sing diarepake, nanging meksa luwih akeh marang para pemasar kanggo nggedhekake ruang lingkup lan kinerja kanthi mung sumber tambahan minimal. Sumber: ITSMA

Singkatnya, anggaran pemasaran digital terus berkembang lan para pemasar level C saiki diarep-arep supaya bisa ngerteni kanthi kompleksitas lanskap, alat sing kasedhiya, lan pelaporan sing dibutuhake kanggo ningkatake upaya akuisisi lan retensi perusahaan. Amarga ana jeblugan saluran lan kebutuhan kanggo ngoptimalake akeh wong, kita nindakake luwih akeh kanthi kurang ... lan dadi luwih rumit.

nalika staf pemasaran saya tambah, pangarep-arep supaya para pemasar nindakake luwih akeh kanthi kurang terus. Lan tekanan utama yaiku investasi ing alat pemasaran sing mbantu nyuda jumlah jam manungsa sing dibutuhake kanggo nanggapi, ngrancang, nglakokake lan ngukur upaya pemasaran.

Sumber Daya Manusia Komitmen Otomatisasi lan Intelijen, Dheweke Ora Ngganti

Agensi kita ora cukup kerja kanggo sawetara perusahaan sing gedhe banget. Saben dina, kita bisa uga duwe 18 utawa sumber daya sing darmabakti kanggo nggarap karya klien. Saka ahli merek, manajer proyek, desainer, pangembang, panulis konten… dhaptar terus lan terus. Umume karya iki digawe liwat kemitraan karo organisasi liyane. Kita ngembangake strategi lan dheweke nglakokake strategi.

Piranti minangka salah sawijining cara supaya bisa nambah titik tutul karo klien lan prospek. Kita nggunakake koleksi dashboard, pelaporan, penerbitan sosial, lan alat manajemen proyek. Tujuane alat kasebut dudu otomatisasi proyek. Tujuan alat kasebut yaiku kanggo nggedhekake wektu sing kita lakoni kanthi saben klien kanggo nerangake lan ngoptimalake strategi sing bakal ditindakake.

Nalika sampeyan pengin nandur modal anggaran kanggo ngotomatisasi tugas internal, aku bakal nemtokake target sampeyan ora ngganti wong, yaiku mbebasake supaya bisa nindakake sing paling apik. Yen sampeyan pengin ngrusak produktivitas tim pemasaran - tetepake supaya ora bisa digunakake ing spreadsheet lan email. Yen sampeyan pengin nggedhekake produktivitas, coba tuku alat dadi prioritas supaya tim sampeyan bisa sukses kanthi sukses.

Wekasane, sing target sistem pemasaran apa wae mesthine supaya bisa ngasilake wektu sing luwih produktif karo prospek lan klien, ora kurang. Gawe luwih akeh kanggo pelanggan lan sampeyan bakal entuk mupangate. Sawetara conto:

  • Kita nggunakake Wordsmith kanggo Marketing kanggo nyaring lan nampilake data Google Analytics kanthi cara supaya klien bisa luwih ngerti. Iki ngidini kita komunikasi tren lan nawakake strategi kanggo nambah tinimbang mbuwang wektu kanggo nyoba nerangake Analytics data.
  • Kita nggunakake gShift kanggo ngawasi media sosial lan pengaruh telusuran kanggo saben liyane lan ing garis ngisor. Atribusi angel, yen ora mokal, tanpa alat kaya gShift. Yen sampeyan ora ngukur asil strategi konten kanthi akurat, sampeyan bakal angel nerangake kenapa klien sampeyan kudu terus nandur modal.
  • Kita nggunakakeHootsuite, penyangga, Lan Jetpack kanggo ngatur upaya penerbitan sosial. Nalika dadi tim cilik, kita rame ing Internet. Kanthi nyuda wektu kurang akeh nalika nerbitake, aku bisa nggunakake luwih akeh wektu kanggo sesambungan karo pamirsa media sosial.

Saben alat kasebut ngidini kita fokus ing upaya sing kudu ditindakake tinimbang nggarap tugas-tugas biasa sing ora bakal dianggep regane klien. Dheweke pengin asil - lan kita kudu ngupayakake!

2 Komentar

  1. 1

    Hai, Douglas!
    Pos apik tenan!
    Antarane alat pemasaran digital liyane Goole Analytics minangka alat sing paling wiyar lan digunakake. Apa praktik paling apik kanggo implementasine Google Analytics ing konteks penjualan / bathi?
    Duwe dina gedhe!

    • 2

      Iku gumantung karo klien, nanging umume pengin nggawe corong konversi sing bisa mundur saka Call-To-Action menyang titik nalika pengunjung mlebu situs kasebut. Lan laporan khusus penting kanggo nyuda kebingungan klien.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.