Wayahe mandheg Distribusi Rilis Pers Otomatis kanggo SEO

Depositphotos 13644066 s

Salah sawijining layanan sing diwenehake kanggo klien yaiku ngawasi kualitas backlink menyang situs kasebut. Amarga Google aktif nargetake domain kanthi tautan saka sumber sing angel, kita wis ndeleng sawetara klien perjuangan - utamane sing nyewa perusahaan SEO ing jaman mbiyen sing ng-backlink.

sawise nglirwakake kabeh tautan sing bisa dipertanyakan, kita wis ndeleng peningkatan peringkat ing pirang-pirang situs. Iki minangka proses sing angel banget ing saben link dicenthang lan diverifikasi kanggo ngerteni yen asale saka sumber sing apik… utawa sumber kasebut ora kakehan karo tautan spam menyang domain liyane sing ora relevan.

Sasi iki, nalika mriksa salah sawijining klien, kita nemokake domain sing akrab sing duwe sawetara link sing angel - PRWeb. Kita takon karo departemen PR klien lan dheweke verifikasi manawa dheweke mbayar distribusi rilis pers otomatis liwat layanan PRWeb.

Banjur analisis sawetara PRWeb lan layanan distribusi siaran pers otomatis liyane lan nemokake sawetara data sing nguwatirake. Katon PRLeap lan PRWeb uga ana ing rangking bebas wiwit rilis Panda 4.0.

Peringkat PRLeap

Peringkat PRLeap

Peringkat PRWeb

Peringkat Telusuran PRWeb

Ana akeh obrolan babagan iki ing industri SEO - sawetara wong ujar manawa distribusi isih bisa digunakake, lan liyane ujar manawa dheweke ora bakal ndemek layanan distribusi siaran pers. Katon ora kabeh layanan distribusi ambruk kaya PRWeb lan PRLeap.

Iki sing dakkarepake.

Aku ngira distribusi siaran pers otomatis. Kita ora weruh prabédan ing promosi nalika nggunakake distribusi lan ora nggunakake distribusi. Aku ora percaya ana sing ngawasi situs berita kanggo siaran pers amarga swara kasebut ora bisa ditahan. Lan yen sampeyan entuk laporan saka layanan kasebut, dheweke bakal nuduhake akeh kesan nanging sampeyan bakal bisa ndeleng utawa ora ana pengaruh ing lalu lintas bali menyang situs sampeyan.

Apa tegese aku ora ngandel karo PR? Mesthi ora. Aku yakin strategi hubungan masyarakat sing aktif, mula warta sing ditrapake menyang media sing relevan isih dadi strategi sing apik banget. Layanan sing mbutuhake alat riset, wektu lan gaweyan, mula regane luwih murah. Nanging sampeyan entuk sing mbayar.

Kita ora lagi nandur modal ing distribusi siaran pers kanggo upaya optimisasi mesin telusuran. Ora relevan, ora nggayuh pamirsa sing relevan, ora menehi asil sing migunani, lan - sing luwih ala - bisa uga bakal nggawe klien dadi risik kanthi nggawe link menyang situs kasebut ing domain sing duwe panguwasa banget. Iki bisa uga nggawe peringkat rangking organik lan lalu lintas.

One comment

  1. 1

    Matur nuwun kanggo nulis ing topik iki Doug. Aku mung ndeleng PRWeb ing dina liyane nyoba ngerteni manawa distribusi otomatis minangka cara utawa ora. Artikel sampeyan mbantu aku mikir babagan iki! Kaya biasane, sampeyan teka maneh! Matur nuwun!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.